Το κομμωτήριο-περιποίηση άκρων L.C STUDIO σας εύχεται καλά Χριστούγεννα & ευτυχισμένο το νέο έτος! | Πλωμαρι Λέσβου (pics)

Το ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ L.C STUDIO σας εύχεται


“Το “ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ L.C STUDIO” εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για τα φετινά Χριστούγεννα και σας εύχεται... 

Καλές γιορτές και πάντα όμορφα και λαμπερά μαλλιά!

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία....

Το νέο Έτος να σας φέρει μόνο χαρούμενες στιγμές, Υγεία – Ευτυχία και προσωπική Ευημερία.

Θα ανεβάσουμε τη διάθεσή σας με όμορφα κουρέματα, ταιριαστά στο πρόσωπό σας, καθώς και με «λαμπερά» και ιδιαίτερα χτενίσματα, για να ξεχωρίζετε τις ημέρες των εορτών. Επίσης θεματικά χριστουγεννιάτικα νύχια χεριών και ποδιών που θα εντυπωσιάσουν στην βραδινή σας έξοδο..

Και για όσες θέλουν μια θεαματική αλλαγή, οι βαφές μας είναι οι καλύτερες ποιοτικά!

Αν θέλετε λοιπόν, να νιώσετε άλλος άνθρωπος, ελάτε στo κατάστημα μας…

Στο Πλωμαρι Λέσβου τηλ:22520-33667

Οι περιποιήσεις των άκρων περιλαμβάνουν από απλό μανικιούρ - πεντικιούρ μέχρι αποτρίχωση στα χέρια και τα πόδια.


Μανικιούρ – Πεντικιούρ

Τα νύχια είναι αυτά που συμπληρώνουν μία όμορφη εμφάνιση και πολλές φορές, όπως έχουν αποδείξει κάποιες έρευνες, είναι αυτά που τραβάνε πρώτα την προσοχή του συνομιλητή σου και διαμορφώνουν την πρώτη και ίσως πιο καθοριστική εντύπωση του χαρακτήρα σας.

Η περιποίηση των άκρων είναι πάντα στη μόδα και απαιτεί γνώση του αντικειμένου, επαγγελματισμό, εμπειρία και φαντασία. Και είναι αυτά ακριβώς που σου προσφέρουμε στο κομμωτήριο μας "L.C".

Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας χαρίσει ονειρεμένες δημιουργίες που θα καταπλήξουν εσάς και τους γύρω σας, με την γνωστή ποιότητα που τόσα χρόνια σας προσφέρουμε…
  
Κάντε Like στο επίσημο Fun Page Facebook ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ και μείνετε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας των μαλλιών, μακιγιάζ, νυχιών και θεραπείες μαλλιών!

"Διότι η δική σας περιποίηση, για εμάς είναι προσωπική υπόθεση!"

Πλωμαρι Λέσβου 22520-33667