Μύρισε Χριστούγεννα στην Μυτιλήνη- Στήνουν τα δέντρα στην Πλατεία Σαπφους! (φωτο, βίντεο)

Μύρισαν Χριστούγεννα στην Μυτιλήνη και τα συνεργεία του δήμου, βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των εργασιών του νέου εορταστικού χωριού του Δήμου, στην πλατεία Σαπφους.

Από το πρωί , τεχνικοί , ηλεκτρολόγοι, μεταφορείς και υπάλληλοι της αναδόχου εταιρείας ΗΧΩ ξεκίνησαν  αρχικά με το στήσιμο των Χριστουγεννιάτικων δέντρων  στην Πλατεία Σαπφους και τον στολισμό με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα φωτάκια, και τα πολύχρωμα ιδιαίτερα σχήματα που θα έχουν πάνω τους τα θεματικά σπιτάκια του χωριού.

Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή που είναι τα επίσημα εγκαίνια  το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» θα λάμπει και θα είναι έτοιμο να δεχθεί στην αγκαλιά του τους  χιλιάδες πολίτες που θα το επισκεφτούν.

Παιδικά παιχνίδια, πολιτιστικά δρώμενα, μουσικές δράσεις, σοκολατοκαταστάσεις και σπιτάκια καλικατζαράκια, καραμέλες και γλειφιτζούρια θα είναι μόνο μερικά από τα σημεία έλξης  του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού».  .

Η Φάτνη και  το σπιτάκι του Αι Βασίλη,  αποτελούν μια από τις μεγάλες εκπλήξεις στην φετινή διοργάνωση  αφού θα έχουν ξεχωριστά  αισθητική και οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι θα εισπράξουν πολλά θετικά σχόλια.

Εν αναμονή λοιπόν του τέλους των εργασιών.



Τα Χριστούγεννα ήρθαν στην Μυτιλήνη με το«Χριστουγεννιάτικο Χωριό» να ανοίγει τις πύλες του για ένα μήνα. Φέτος  ας γίνουμε όλοι παιδιά και ας αγκαλιάσουμε την διασκέδαση, την χαρά και την ευλογία των γιορτών. 

ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ