Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ μεταναστών στη Μόρια Λέσβου

Ένας 18χρονος Ιρακινός συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 29χρονου Σύρου τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά, χτυπώντας τον με μαχαίρι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας ο 18χρονος, την Δευτέρα το βράδυ σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου, επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, έναν 29χρονο Σύρο.

Η επίθεση αυτή σημειώθηκε μετά από επεισόδια που προηγήθηκαν μεταξύ ομάδων μεταναστών από διαφορετικές χώρες και όταν έληξαν, ο 18χρονος ακολούθησε το θύμα, την στιγμή που επέστρεφε στη σκηνή του και του επιτέθηκε, μαχαιρώνοντάς τον. Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σύλληψη 18χρονου αλλοδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας, στη Λέσβο

Συνελήφθη, την Τρίτη (05-12-2017), μετά από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας υπήκοος Ιράκ, ηλικίας 18 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 18χρονος, προχθές (04-12-2017) το βράδυ σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου, επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, έναν 29χρονο υπήκοο Συρίας.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.