ΝΤΡΟΠΗ: Έσφαξαν τον γνωστό Τράγο της Λέσβου «Μητρο» – Σε απόγνωση ο ιδιοκτήτης του- Καθιστική διαμαρτυρία με το κεφάλι του ζώου (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως άγνωστοι δράστες χτες το βράδυ έσφαξαν το γνωστό Τράγο σύμβολο της Λέσβου «Μητρο»

Σήμερα νωρίς το πρωί ο ιδιοκτήτης του, τον βρήκε σφαγμένο σε χωράφι που τον είχε στην περιοχή του Καρα Τεπε.

Ο ίδιος σε απόγνωση αμέσως πήρε το κεφάλι του άτυχου ζώου, κατέβηκε στην Μυτιλήνη και με ένα μήνυμα σε πάνο έκανε καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, λίγο πριν τον απομακρύνει η αστυνομία από το σημείο.

Ο γνωστός Τράγος και ο ιδιοκτήτης του Λευτέρης είχαν γίνει πρώτο θέμα σε πανελλαδικά ΜΜΕ όταν ο τράγος Μητρος εμφανίστηκε σε πολλές δημόσιες εκδηλώσεις της Μυτιλήνης όπως την φετινή αποκριάτικη παρέλαση αλλά και στην συγκέντρωση για το μεταναστευτικό στην πλατεία Σάπφους.



Ο Μητρος εκτός από τις δημόσιες συγκεντρώσεις μαζί με το αφεντικό του τον Λευτέρη συχνά έκαναν βόλτα στην αγορά η πήγαιναν μαζί για ψώνια και καφέ..

Τώρα ο ιδιοκτήτης του ζητά να βρεθούν οι δράστες και δηλώνει σύμφωνα με το πανο που είχε αναρτήσει ότι δεν θα αντέξει άλλο να παραμένει στην ζωή καθώς ο Μητρος ήταν η οικογένεια του.

Φωτο από την σημερινή διαμαρτυρία 
Φωτο από την σημερινή διαμαρτυρία 


Φωτο από την σημερινή διαμαρτυρία
Από την συγκέντρωση του μεταναστευτικού 

Από την αποκριάτικη παρέλαση