Βαμβακίτου Μαρία: «Είναι επιβεβλημένη η μαζική συμμετοχή μας στις εκλογές του επιμελητηρίου» | Υποψήφια στις εκλογές του επιμελητηρίου Λέσβου

Με τον συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» με επικεφαλής τους κ Β. Μυρσινια και Π. Τατακη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις εκλογές του Επιμελητηρίου Λέσβου-Λήμνου στο εμπορικό τμήμα η κ.α Βαμβακίτου Μαρία


Η κ.α Βαμβακίτου Μαρία γεννήθηκε στην Μυτιλήνη. Έχει σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη πληροφορική και βιομηχανικό σχέδιο. Είναι παντρεμένη με τον γνωστό ζαχαροπλάστη Βασίλειο Πανταζη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Στα κοινά δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ως ενεργό μέλος της Λέσβου. Είναι μέλος του εμπορικού συλλόγου Μυτιλήνης για δεύτερη φορά, και τέλος Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο εμπόριο από το 1989 έχοντας κατάστημα τροφίμων . Από το 1999 δραστηριοποιείτε στο χώρο του παιχνιδιού και των δώρων διατηρώντας το κατάστημα με την επωνυμία funky fish στο κέντρο της αγοράς . 

Η κ.α Βαμβακίτου Μαρία έδωσε μια μινι συνέντευξη στο lesvospost.com για την υποψηφιότητα της:

«Στη λέξη (επιμελητήριο) στο λεξικό γραφεί .

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΛΑΔΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥΣ .


Όταν η οικονομική ζωή του τόπου μας κυλούσε ευχάριστα , τα προβλήματα μας ήταν λιγότερα και πολύσημα εύκολα . Τώρα που τίποτα δεν πάει καλά και υπάρχει μια πολεμική για τις επιχειρήσεις, είναι επιβεβλημένη η μαζική συμμετοχή μας στις εκλογές του επιμελητηρίου αύριο και μεθαύριο για να δώσουμε ένα μήνυμα ότι είμαστε εδώ και οι αποφάσεις που μας αφορούν έχουν πολιτικό κόστος .

Συμμετοχή σημαίνει δύναμη ανάσχεση κακών πολιτικών και αποφάσεων .»