Επιτελούς βαθμολογική ανάσα για τον Αιολικό- Ευνοημένος και χωρίς να παίξει ο Διαγόρας από τα αποτέλεσμα της 8ης αγωνιστικής στην Γ΄ Εθνική

Αιολικός –Ερμής Κιβερίου 2-0

ΣΚΟΡΕΡΣ: Χρήστου (45’), Μπουρούς (65’)

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Λέσβου, κερδίζοντας τον Ερμή με 2-0, στο «Κώστας Κεντέρης».

Πιο δυνατά ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι, με το Μπίτζη να χάνει δύο καλές ευκαιρίες. Στο 20’, απάντησε ο Αιολικός με κεφαλιά του Μπουρού, αλλά και στο 21’, με σουτ του Χρήστου. Ότι δεν κατάφερε ο Χρήστου, το έκανε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, παίρνοντας «ριμπάουντ» σε σουτ του Μπουρού, που απέκρουσε ο Κοζιώτης, για το 1-0.



Οι γηπεδούχοι κράτησαν με σχετική ευκολία το υπέρ τους σκορ, στο δεύτερο μέρος. Στο 65’, έγινε και το 2-0, με σκόρερ τον Μπουρού, σε μια φάση ακριβώς ανάποδη του πρώτου γκολ, καθώς ο επιθετικός του Αιολικού, σκόραρε στην επαναφορά σε σουτ του Χρήστου. Ο υψηλόσωμος επιθετικός θα μπορούσε να κάνει και το 3-0, στο τέλος, όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Ερμή.

Αιολικός (Κωνσταντίνος Ψυρρόπουλος): Γιώτας, Λάσπατζης, Κρητικός, Τάχιας, Καδής, Διακορωνας, Κεσίδης (84’ Καπταγιάννης), Παληγεώργος (90’ Παλαμουτσής), Χρήστου (75’ Κροτσίδας), Λαμπράκης (82’ Λαλάς), Μπουρούς

Ερμής Κιβερίου (Γιώργος Διαμαντής): Κοζιώτης, Ζίου, Σακούλης (64’ Αντωνόπουλος), Λαζάρου, Σέλλης, Κοτσοδήμος, Μουσταφάς (75’ Διαμαντής), Μαρίνης, Μπίτζης (61’ Αγγελόπουλος), Καραγκούνης, Γιάννος (46’ Γκάτσης)

Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

Πηγή liganews.gr


7ος ΟΜΙΛΟΣ (8η αγωνιστική)

Παναργειακός-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής ΑΝΑΒΟΛΗ
Πανθηραϊκός-Θύελλα Ραφήνας 0-0
Τρίγλια Ραφήνας-Αήττητος Σπάτων 2-1
Ερμιονίδα-Χαλκίδα 1-2
Αιολικός-Ερμής Κιβερίου 2-0
Ρεπό: Ταμυναϊκός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)

Αήττητος Σπάτων 19
Χαλκίδα 17
Ερμιονίδα 11
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 11 -6αγ.
Θύελλα Ραφήνας 8 -7αγ.
Ερμής Κιβερίου 7 -7αγ.
Παναργειακός 7 -6αγ.
Πανθηραϊκός 7 -7αγ.
Τρίγλια Ραφήνας 7 -7αγ.
Αιολικός 7 -7αγ.

Ταμυναϊκός 4 -7αγ.