3η συνεχόμενη ήττα- Παναργειακός - Διαγόρας 2-0- Ξαφνική παραίτηση όλου του τεχνικού επιτελείου από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής (pics,vid)

Ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε, ο Παναργειακός ο οποίος επικράτησε με 2-0 εντός έδρα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, σε εξ αναβολής αγώνα για την 8η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.


Ενα ακόμα τρίποντο πανηγύρισε ο Παναργειακός, που βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και δύο βαθμούς πίσω από την δεύτερη Χαλκίδα.

Η ομάδα του Γιώργου Κετικίδη ήταν αυτή, που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Λέσβιους, κάτι που είχε σαν συνέπεια σε δύο περιπτώσεις να φτάσει κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το πετύχει.


Βίντεο: Argonafplia.gr, Φωτο: sport.argonafplia.gr

Αρχικά στο 10΄ με την κεφαλιά του Καλογεράκη, την οποία και απέκρουσε ο Μάλλης και εν συνεχεία στο 14΄ με το σουτ του Πούτση το οποίο και απέκρουσε ο τερματοφύλακας των νησιωτών. Στο 40΄ οι «λύκοι» είχαν ακόμα μια καλή στιγμή για να προηγηθούν στο σκορ, ο Καλογέρης όμως παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Μάλλη δεν μπόρεσε να τον νικήσει, με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάε του ημιχρόνου.

Αυτό το οποίο δεν κατάφερε να πετύχει η ομάδα της Πελοποννήσου στο πρώτο μέρος, το πέτυχε στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47΄ με το πλασέ του Καλογέρη να καταλήγει στα δίχτυα και να κάνει το 1-0. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Παναργειακός πίεσε για να φτάσει στο 2-0, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 75΄ η κεφαλιά όμως του Πούτση αποκρούστηκε από τον Μάλλη.

Ότι δεν κατάφερε σε εκείνο το χρονικό σημείο το συγκρότημα του Άργους,το πέτυχε στο 83΄ με το πλασέ του Καλογέρακη, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 2-0. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα δεν άλλαξε, κάτι στο υπάρχον αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κετικίδης): Τσέλιος, Παναγιώτου, Κολλάρας, Μεζίνη, Λιακόπουλος (88' Φασούλης), Καλογεράκης, Καλύβας, Καλογέρης, Παιδάκης, Παπουτσής, Πουτσής

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ(Χρήστος Πελέκης): Μαλλής, Στάτης (62' Σεφουλλάι), Κατσάμπας, Μέρο, Ρέτσος, Τσομπανέλλης, Κίστα (58' Λαζαρίδης), Τζόρνταν, Μιχαλάκης, Παρέλλης (68' Χαζέλλης), Μαλακός

Πηγη: sdna.gr


Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής:

Παναργειακός-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-0 (σήμερα)
Πανθηραϊκός-Θύελλα Ραφήνας 0-0
Τρίγλια Ραφήνας-Αήττητος Σπάτων 2-1
Ερμιονίδα-Χαλκίδα 1-2
Αιολικός-Ερμής Κιβερίου 2-0
Ρεπό: Ταμυναϊκός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)

1. Αήττητος Σπάτων 23 -10αγ.
2. Χαλκίδα 18
3. Παναργειακός 16
4. Ερμιονίδα 12
5. Αιολικός 11
6. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 11
7. Τρίγλια Ραφήνας 10
8. Ερμής Κιβερίου 10
9. Θύελλα Ραφήνας 9
10. Πανθηραϊκός 8
11. Ταμυναϊκός 7.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ






ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ






Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ - ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ






ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ






ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ






Ρεπό: ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

Παραιτήθηκαν Πελέκης - Ρίππης και οι συνεργάτες τους

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής καθώς μετά το παιχνίδι με τον Παναργειακό και την 3η σερί ήττα, παραιτήθηκε σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. 

Ο προπονητής Χρήστος Πελέκης,  ο γυμναστής Βάιος Ρίππης, ο γενικός Αρχηγός Μιχάλης Δελάγας αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων Θανάσης Τσίγκας 

Αναμένεται αύριο να τοποθετηθούν και με γραπτή τους κοινή  δήλωση, εξηγώντας τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή.


Από την πλευρά της η διοίκηση δεν θέλησε να σχολιάσει τις παραιτήσεις και θα τοποθετηθεί και εκείνη αύριο.