204 εθελοντές αιμοδότες στην Τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία του Δεκεμβρίου 2017

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους 204 Εθελοντές Αιμοδότες μας, που προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν στην τελευταία Εθελοντική Αιμοδοσία του έτους 2017.


Ο απολογισμός είναι θετικός, δεδομένου ότι αιμοδότησαν 20 επιπλέον αιμοδότες σε σύγκριση με τον αντίστοιχη περσινή αιμοδοσία του Δεκεμβρίου. Θετικός είναι ο απολογισμός και σε ετήσια βάση, καθώς το έτος 2017 προσφέρθηκαν 70 επιπλέον μονάδες αίματος.

Αναλυτικά στο χώρο του πρώτου ορόφου του Επιμελητηρίου προσήλθαν 204 αιμοδότες από τους οποίους αιμοδότησαν οι 170. Οι 24 από αυτούς ήταν Νέοι Αιμοδότες.

Σε αυτούς τους αιμοδότες θα πρέπει να προσμετρηθούν περίπου 20 ακόμη που αιμοδότησαν στο Νοσοκομείο, κατόπιν ειδοποιήσεώς μας, μεταξύ δεύτερης και τρίτης αιμοδοσίας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους Αιμοδότες μας, που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμά μας για την Προσφορά Αίματος – Προσφορά Ζωής.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το Επιμελητήριο Λέσβου που μας φιλοξένησε στον πρώτο όροφο, το Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, την ΕΡΤ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ, που υπήρξε χορηγός επικοινωνίας και τα λοιπά ΜΜΕ του τόπου μας αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της τριήμερης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δεκεμβρίου 2017.


Ευχές για καλές γιορτές με υγεία, χαρά ευτυχία στους Αιμοδότες μας αλλά σε όλο τον κόσμο !!!