Γλύτωσε τα χειρότερα στις καθυστερήσεις- Αιολικός- Πανθηραικος 1-1

Αν ένα πράγμα πρέπει να κρατήσει ο Αιολικός από το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Πανθηραικό, είναι ο βαθμός της ισοπαλίας που κατάφερε να πάρει στις καθυστερήσεις και το πάθος που έβγαλε η ομάδα στο τέλος, αρνούμενη να χάσει.


Από κει και πέρα, φωνάζει πλέον και φαίνεται ακόμη και στον πιο άσχετο με το αντικείμενο, πως ο Αιολικός θέλει πάση θυσία ενίσχυση και μάλιστα σημαντική, καθώς ο όμιλος έχει γίνει άνω κάτω και όλοι πάνε να σωθούν πλέον εκτός από τον σχεδόν βέβαιο πρωταθλητή Αήττητο.

 Το ματς στο Στάδιο Μυτιλήνης ξεκίνησε καλά για τον Αιολικό που είχε δυο μεγάλες στιγμές στο 4 και στο 5 με τον Μπουρού αρχικά από κοντά να μην μπορεί δυο φορές να σκοράρει, και στην συνέχεια τον Κεσίδη από το ύψος της περιοχής να στέλνει τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μετά το 15ο αντέδρασαν, είχαν δοκάρι με τον Γκίκα στο 17ο, ξεπέρασαν την ευκαιρία του Λαμπράκη στο 25ο ο οποίος νικήθηκε από τον Αθανασίου και πήραν προβάδισμα στο 35ο όταν ο Γκίκα ξέφυγε από τον Κρητικό ξανά από τα αριστερά και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 41ο ο Παληγεώργος με σουτ στη κίνηση ανάγκασε τον Αθανασίου να διώξει δύσκολα στην γωνία του, ενώ στο 44ο ο Πανθηραικός έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Γκίκα και πάλι από τα αριστερά ξεπέρασε τον Κρητικό, αλλά πριν πλασάρει ο Γιώτας έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε αποσοβώντας το 0-2.

Στην επανάληψη ο Αιολικός ήθελε να πιέσει αλλά ο δυνατός αέρας που είχε κόντρα, το άγχος και το όχι καθαρό μυαλό, είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν φάσεις, ο Πανθηραικός έξυπνα και με καθυστερήσεις να σπάει τον ρυθμό ώσπου φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Ψυρρόπουλο να περνά τον Καπταγιάννη στο ματς, να προωθεί τον Κριπιντήρη στην επίθεση και να βγάζει λαγό από το καπέλο.

Και αυτό γιατί αρχικά ο Κριπιντήρης στο 85ο κάνει μαγική ενέργεια μπαίνει στην περιοχή αλλά τα χαλά και χάνει την ευκαιρία, αλλά στο 91ο σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή και χαρίζει στον Αιολικό έναν υπερπολύτιμο όπως εξελίχθηκε βαθμό.

7ος όμιλος – 10η αγωνιστική 

Ταμυναϊκός-Παναργειακός 0-1
Τριγλία Ραφήνας-Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 1-0
Ένωση Ερμιονίδας-Θύελλα Ραφήνας 1-1
Αιολικός-Πανθηραϊκός 1-1
Ερμής Κιβερίου-Αήττητος Σπάτων 0-3
Ρεπό: Χαλκίδα