Την Κυριακή 03/12: Μόνο νίκη για τον Αιολικό στην Καλλονή με Ερμή Κιβερίου | Χωρίς άγχος με στόχο το διπλό ο Διαγόρας στο Άργος

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις του Αιολικού. Χωρίς άγχος και με την ίδια τακτική που ο Διαγόρας.

Αιολικός

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις του Αιολικού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ερμή Κιβερίου στο Στάδιο Καλλονής, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και στον 7ο όμιλο. Μετά τις αλλεπάλληλες γκέλες και ήττες, η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αν δεν κερδίσει ούτε μεθαύριο η κατάσταση θα γίνει κάτι παραπάνω από δραματική.

Ο Κώστας Ψυρρόπουλος όλες αυτές τις μέρες προσπαθεί να δουλέψει και στον τομέα της ψυχολογίας, ελπίζοντας πως την Κυριακή θα μπορέσει να πάρει το 100% από κάθε παίκτη του. Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα, με τον Κεσίδη να μπαίνει στις προπονήσεις χτες αφού ήταν άρρωστος, ενώ μακροχρόνια απών είναι ο Παπαδόπουλος. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.30, καθώς η αποστολή του Κιβερίου θα φτάσει στο νησί με την μεσημεριανή πτήση.



Διαγόρας

Χωρίς άγχος και με την ίδια τακτική που ακολουθεί σε όλα του τα παιχνίδια από το ξεκίνημα της σεζόν, ο Διαγόρας ταξιδεύει σήμερα το απόγευμα για το Άργος, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στις 13.30 τον Παναργειακό.             Η ομάδα του Διαγόρα έμπλεξε χτες με το απαγορευτικό όποτε αποφάσισαν να φύγει σήμερα το απόγευμα για το Αργος.

Η ομάδα της Αγ. Παρασκευής έχοντας κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα, βρίσκεται στην 3η θέση και αυτό της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει πως μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα.

Ο Χρήστος Πελέκης προσπάθησε όλες αυτές τις ημέρες να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, κρατώντας χαμηλούς τόνους,  καθώς το τελευταίο που θέλει είναι να πάρουν τα μυαλά των παικτών  του «αέρα» και να εμφανιστούν χαλαροί. Αγωνιστικά οι Τσαμπίκος και  Ρέτσος επιστρέφουν από τραυματισμό και τιμωρία αντίστοιχα, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Κίστα που είναι στρατευμένος.

Γ’ Εθνική, 8η αγωνιστική

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Παναργειακός – Διαγόρας (13.30)
Ερμιονίδα – Χαλκίδα
Πανθηραϊκός – Θύελλα
Τριγλία – Αήττητος Σπάτων
Αιολικός – Ερμής Κιβερίου  (Καλλονή, 15.30).

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ