Την Κυριακή 03-12: Ντέρμπι κορυφής στην 12η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Λέσβου- Αμφίρροπα τα υπόλοιπα παιχνίδια

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το πρόγραμμα της Α’ Τοπικής περιλαμβάνει ένα ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος αυτή την στιγμή.


Ατρόμητος και Όλυμπος διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Αγ. Παρασκευή με φόντο την κορυφή, την οποία κατέχει με έναν πόντο διαφορά ο Ατρόμητος.

Την ίδια ώρα ο Αίγειρος θα αγωνίζεται στη Μόρια απέναντι στον επικίνδυνο Κεραυνό και θέλει μόνο νίκη για να μπορέσει να επουλώσει τις πληγές από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, αλλά και για να μην χάσει άλλο έδαφος στην μάχη του τίτλου.

Στα Λουτρά ο Αετός θα φιλοξενήσει τον Αιγέα επίσης σε ένα ματς πολύ αμφίρροπο ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ποιοτικά ομάδες φέτος, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν περιθώριο για άλλες απώλειες, αλλά και τους γηπεδούχους να δίνουν μάχη για να μπουν στην τετράδα.

Από κει και πέρα μονόδρομος είναι η νίκη για τον Οδυσσέα Ελύτη που θα υποδεχτεί την Αναγέννηση, όπως επίσης και για τον Αχιλλέα που φιλοξενεί τον Αλκιβιάδη, ενώ πολύ δύσκολα για προγνωστικά είναι τα παιχνίδια του Αρίωνα με τον Πολιχνίτο και του Ανδρονικά με τον Μεσότοπο, καθώς οι ομάδες έχουν ελάχιστες διαφορές.

Α’ Τοπική

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Κεραυνός – Αίγειρος
Ανδρονικάς – Μεσότοπος
Αχιλλέας – Αλκιβιάδης
Οδυσσέας Ελύτης – Αναγέννηση
Αετός – Αιγέας
Αρίων Μ. – Πολιχνίτος
Ατρόμητος – Όλυμπος


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ