Το βίντεο live του LesvosPost με την ομιλία του Δημάρχου Λέσβου που έγινε viral….. και τα σχόλια διχασμού των πολιτών της Λέσβου από κάτω (vids, pics)

Μπορεί να θεωρείτε πετυχημένη η κινητοποίηση για το μεταναστευτικό.. ο κόσμος της Λέσβου όμως έχει άλλη άποψη..

Όλοι  οι φορείς της Λέσβου δήλωσαν την συμμετοχή τους στη χθεσινή κινητοποίηση, ωστόσο ο κόσμος που παραβρέθηκε εκεί η ακόμα που ήταν απών από την συγκέντρωση περίμενε να ακούσει τον Δήμαρχο Λέσβου να πει μια συγγνώμη στον Λεσβιακό λαό για τα λάθη που έχει κάνει εδώ και 3 χρόνια…

Αυτό όμως δεν ήρθε ποτέ.. αντίθετα ο Δήμαρχος Λέσβου προτίμησε να κάνει μια δικιά του ομιλία για να στείλει το πρέπον μήνυμα σε κυβέρνηση-ΕΕ, αλλά αμφιβάλλω για το αν αυτό εστάλη σωστά. 

Δεν θα γράψουμε κάτι άλλο εμείς για να μην κουράσουμε…Αξίζει να δείτε το βίντεο live που κατέγραψε το lesvospost.com από την ομιλία του Δημάρχου Λέσβου και φυσικά να διαβάσετε τα σχόλια που κάνουν πολίτες της Λέσβου κατά της πολιτικής του κου Γαληνού.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει πάνω από 8.000 προβολές, πάνω από 228 Likes και αντιδράσεις, πάνω από 70 κοινοποιήσεις και πάνω από 80 σχόλια…..

Δυστυχώς ο Δήμαρχος με την ομιλία του κατάφερε να διχάσει περισσότερο τον ήδη διχασμένο λαό της Λέσβου…


Το LesvosPost.com από το πρωί χθες βρέθηκε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα. ….


ΔΕΙΤΕ εδώ όλο το αποκλειστικό φωτογραφικό άλμπουμ από την κινητοποίηση