Τεράστιο "καρχαρία" εντόπισαν οι άνδρες του λιμενικού μέσα σε φορτηγό ψυγείο- Θα τον έστελναν για πώληση από την Μυτιλήνη στον Πειραιά(pic,vid)

Έναν μεγάλο καρχαριοειδές ψαρί εντόπισαν χθες τα στελέχη του Κ.Λ Μυτιλήνης, μέσα σε ένα φορτηγό-ψυγείο που ήταν έτοιμο να ταξιδέψει από τη Μυτιλήνη για τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής.


Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος όπως κάθε μέρα έτσι και χθες το απόγευμα έλεγχαν εξονυχιστικά όλα τα αυτοκίνητα και φορτηγά με σκοπό να εντοπίσουν παράτυπους μετανάστες.

Όταν όμως άνοιξαν ένα φορτηγό ψυγείο.. …έμειναν έκπληκτοι με αυτό που αντίκρισαν…

Μέσα ήταν καλά κρυμμένος ένας μεγάλος καρχαρίας ο οποίος θα προοριζόταν για πώληση σε κάποια ιχθυόσκαλα των Αθηνών..Το μεγάλο καρχαριοειδές ψαρί «κρατήθηκε» στον λιμάνι Μυτιλήνης έτσι ώστε τα στελέχη του λιμενικού να δουν αν είναι νόμιμη η όχι η μεταφορά του στον Πειραιά.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αλιείας Παναγιώτης Λυκουρέτζος, δήλωσε ότι αν το συγκεκριμένο αλίευμα στερείται νομίμων παραστατικών και είναι κατάλληλο προς βρώση, θα δοθεί σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα.ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ