"Πάρε μπανάνες κόσμε"- Διαβάστε τις σημερινές μπανάνες από την μαϊμού του Αθλητισμού της Λέσβου

Καλησπέρα, καλησπέρα που λέει και ο Θεοδωράκης. Σήμερα είμαι στις καλές μου δεν θα γκρινιάξω. Πολύ…

- Στις δηλώσεις Πολλαετίδη δεν θέλω να αναφερθώ, δεν το έκανα στην συνέντευξη τύπου δεν θα το κάνω και σήμερα από δω παρά το ότι κατηγορήθηκα για όσα έγραψα περί πειθαρχίας. 

Ο κόσμος που έχει κρίση και άποψη και όσοι έχουν παρακολουθήσει την ομάδα από την αρχή, μπορούν να κρίνουν αν ο Πολλαετίδης είχε δίκιο σε αυτά που υποστήριξε μετά από το ματς με τον Παναργειακό. Εξακολουθώ ωστόσο να επιμένω πως η ομάδα στα αποδυτήρια είχε θέμα πειθαρχίας συν τοις άλλοις πέρα από τα άλλα προβλήματα. Δεν «έφαγαν» όμως μόνο αυτά τον Πολλαετίδη.



- Ο Αιολικός χρειάζεται ένα δυνατό ηλεκτροσόκ. Και αυτό αναγκαστικά είναι η αλλαγή προπονητή, αφού οι παίκτες δεν μπορούν να αλλάξουν. Μπορούν όμως να προσπαθήσουν περισσότερο. Γιατί κάποιοι δεν προσπαθούν. Προχθές υπήρχαν και πάλι παίκτες αδιάφοροι που παίζουν αναγκαστικά όμως γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Ίσως ο ερχομός του Ψυρόπουλου και η ενεργοποίηση του Κουτρομπίλα να τους αλλάξει την εικόνα.

- Ο Ψυρόπουλος έρχεται με καλές συστάσεις και μάλιστα ρόλο στο να έρθει έπαιξε και ένας παλιός μας γνώριμος που διαπρέπει αυτή τη στιγμή στον πάγκο ομάδας της Super League. Μάλιστα ο νέος τεχνικός του Αιολικού είχε ξανά απασχολήσει την ομάδα και στο παρελθόν αλλά δεν προχώρησε η συνεργασία.

- Μαζί με το τεχνικό επιτελείο θα πρέπει να κάνει restart και η διοίκηση. Ίσως θα πρέπει να σοβαρευτεί και να οργανωθεί, για να μην βρίσκεται συνεχώς στην διαδικασία να τρέχει και να διορθώσει τα κακώς κείμενα για τα οποία είναι συνυπεύθυνη.

- Γεννάν και τα κοκόρια στην Αγ. Παρασκευή. Πήρε Μαλακό ο Τομ και έκανε «παπάδες» στο πρώτο ματς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός. Ελάχιστοι τον πίστευαν, οι περισσότεροι τον είχαν τελειωμένο, αλλά κακά τα ψέματα, την μπάλα που ξέρει ο καραφλός, δεν την ξέρουν πολλοί στο νησί. Και αυτός ίσως είναι ο λόγος που ο Διαγόρας συνεχίζει τα ποδοσφαιρικά θαύματα από πέρυσι.

- Προχθές στην Θερμή στο ντέρμπι του Αιγείρου με τον Αιγέα είχαμε κοσμοσυρροή. Περισσότεροι από 300 φίλαθλοι σε ένα ντέρμπι με ένταση και πάθος από τις παλιές εποχές. Την ίδια ώρα στο ματς του Αιολικού ήταν δεν ήταν 200 άτομα. Αυτό τα λέει όλα.



- Να πηγαίνετε στο γήπεδο και να βοηθάτε τις ομάδες. Άντε να ρίχνετε και κανά μπινελίκι στον διαιτητή. Αλλά μέχρι εκεί. Το να βρίζεις οικογένειες κτλ για ένα ανάποδο φάουλ ή πλάγιο, είναι και ανήθικο και δειλό. Εκτός από αυτό, θα «τρελαθεί» καμιά μέρα κανένας διαιτητής και θα την πληρώσει πολύ ακριβά η ομάδα.

- Μιας που είπα για διαιτησία, πολύ μέτριες διαιτησίες φέτος και πολλά τα παράπονα των παραγόντων. Φαίνεται πως η έλλειψη διαιτητών και το γεγονός πως αναγκαστικά θα παίζουν οι ίδιοι , τους έχει εφησυχάσει. Ελπίζω δηλαδή να είναι αυτό…

- Το επίπεδο στο τοπικό φέτος έχει ανέβει, οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και ο ανταγωνισμός είναι στο πικ του. Και αυτό έχει την εξήγηση του. Η διάλυση της Καλλονής που «επέστρεψε» όλους τους πιτσιρικάδες από τις Κ20, 17 κτλ στις ομάδες έχει ενισχύσει το τοπικό. Και σε αυτό οφείλεται κυρίως το γεγονός πως τα περισσότερα παιχνίδια είναι άκρως αμφίρροπα.

- Τελικά τι γίνεται με την χρήση του γηπέδου στην Χρυσομαλλούσα? Τελείωσε η 10ετης παραχώρηση στην ακαδημία που το εκμεταλλεύονταν ή όχι? Και αν τελείωσε γιατί δεν παραδίδεται το γήπεδο στον Δήμο?

 - Κάποιος επίσης πρέπει να ασχοληθεί και με τις ώρες που έχουν δοθεί στις ομάδες στα γήπεδα. Για παράδειγμα την περασμένη Πέμπτη στο γήπεδο των δικαστηρίων βρέθηκαν να κάνουν προπόνηση την ίδια ώρα δυο ομάδες γιατί η ομάδα που κανονικά είχε την ώρα εκείνη προπόνηση εκεί έκανε δημόσιες σχέσεις και παραχώρησε την δική της ώρα σε δυο άλλες ομάδες. Που έκαναν προπόνηση στο μισό γήπεδο.



- Ακόμα και τις αλλαγές έχει αναλάβει ο Στρατηγός. Πότε έχει σχολή UEFA C να ξεκινήσουμε? Μαζί και εγώ…

- Οι κωλοτούμπες μετονομάστηκαν σε παντός καιρού τελευταία. Τα σκ… όση κορδέλα και περιτύλιγμα και να τους βάλεις, την ίδια μπόχα θα χουν.

- Θερμά συλληπητήρια στον Προκόπη Καρτάλη για την απώλεια του πατέρα του.

- Θα σας δω την άλλη εβδομάδα… Μέχρι τότε καλές… μπανάνες.




Κάθε Τρίτη η Μαϊμού που αγαπήσατε, η Μαϊμού που αποκαλύπτει πολλά… θα εμφανίζεται στην οθόνη σας…… Μια αποκλειστική συνεργασία του LesvosPost…


Για όσους θέλετε να μας στείλετε τις «μπανάνες» σας, τα παράπονα σας και τις ενστάσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο tsitos76@yahoo.gr.