Ούζο Πλωμαρίου

Ούζο Πλωμαρίου
Ούζο Πλωμαρίου

Ένα χάος στο ΚΥΤ της Μοριας : Μαχαιρώματα μεταξύ μεταναστών και πλαστό διαβατήριο Συριακών αρχών

Ένα χάος στο ΚΥΤ της Μοριας


23χρονος μετανάστης «πιάστηκε» με πλαστό διαβατήριο συριακών Αρχών στο ΚΥΤ της Μοριας

Σύλληψη ενός ατόμου στη Μόρια της Λέσβου, για  πλαστογραφίαΣυνελήφθη, την Τετάρτη (22-11-2017) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 23 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ένα διαβατήριο συριακών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστό.

Το διαβατήριο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.

28χρονος μετανάστης επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 27χρονο μετανάστη στο ΚΥΤ της Μοριας

Σύλληψη ενός ατόμου στη Μόρια της Λέσβου, για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, την Τετάρτη (22-11-2017) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας  28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 28χρονος, την προηγούμενη ημέρα (21-11-2017) σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη παραπάνω περιοχή, επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι, έναν 27χρονο αλλοδαπό.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.26χρονος μετανάστης επιτέθηκε σε 37χρονο ομοεθνή του με μαχαίρι και τον τραυμάτισε σοβαρά στην Μυτιλήνη

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ατόμου για  διάφορα αδικήματα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 26 ετών, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος, την Τετάρτη (22-11-2017) σε χώρο φιλοξενίας αλλοδαπών στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι, έναν 37χρονο αλλοδαπό.

Προανάκριση διενεργείται από  το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.