Φήμες για Ψυρρόπουλο στον Αιολικό

Ο Κώστας Ψυρρόπουλος είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας ο νέος τεχνικός του Αιολικού

Ο Κώστας Ψυρρόπουλος είναι σύμφωνα με τις τελευταίες  όμως πληροφορίες μας ο νέος τεχνικός του Αιολικού και ο αντικαταστάτης του Γιάννη Πολλαετίδη η παραίτηση του οποίου και έγινε δεκτή από το ΔΣ αν και μέχρι τώρα το όνομα του δεν επιβεβαιώνεται από την διοίκηση. Πρόκειται για νεαρό τεχνικό ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε καταφέρει να ανέβει στην Δ΄ εθνική με την Πέρα Κλουμπ ξεκινώντας από το Τοπικό της Αθήνας. 

Πριν πέντε  χρόνια είχε  κάτσει στον πάγκο της ομάδας του Φωστήρα και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ  Εθνικής, επιστρέφοντας στον Ταύρο πρόπερσι,   ενώ σαν πιο μεγάλη επιτυχία της καριέρας του ήταν όταν με τον Φωστήρα απέκλεισε τον Πανιώνιο στο κύπελλο Ελλάδος. Έχει δουλέψει με επιτυχία στην Κ20 του Απόλλωνα Αθηνών όταν ήταν στην Α. Εθνική ενώ κατάφερε να ανεβάσει στην Γ΄ εθνική το Ηράκλειο ενώ πέρυσι ήταν στην Τριγλία Ραφήνας.  Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν κάνουν λόγο για έναν  πολύ καλό προπονητή στο χτίσιμο ομάδας, έμπειρος και ιδανικός στο χτίσιμο ομάδων. Όπως και να χει πάντως, ο νέος τεχνικός θα πραγματοποιήσει αύριο το μεσημέρι στον Ταρλά την πρώτη του προπόνηση και μένει να δούμε αν τελικά οι φήμες αυτές θα επιβεβαιωθούν και στην πράξη. 





UPDATE:

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ 06/11/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΥ

Το  Δ.Σ.  του ΑΕΠΣ Αιολικού ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κυρίου Κωνσταντινού Ψυρρόπουλου και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Αιολικού. Ο προπονητής θα βρίσκεται στο νησί την Τρίτη 07/11/2017 το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος
Στρ. Γρυπιώτης

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ 06/11/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΥ

Το  Δ.Σ.  του ΑΕΠΣ Αιολικού ανακοινώνει  με ευχαρίστηση ότι ο κύριοςΚουτρουμπίλας Γεώργιος έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της ομάδος  για να βοηθήσει σε οτιδήποτε  του ζητηθεί.

 Ο πρόεδρος

Στρ. Γρυπιώτης