Betmasters.gr: Επιστροφή στον τόπο του εγκληματος

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη, στο χώρο που πριν λίγους μήνες έχανε στον τελικό της Ευρωλίγκα. σε μια κρίσιμη στιγμή στη σεζόν. Ολοκληρώνεται το "παζλ" του Μουντιάλ 2018 στο ποδόσφαιρο.


Μετά τον Παναθηναϊκό, ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού να παίξει την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές της εβδομάδας στην Ευρωλίγκα. Μόνο εύκολη δεν τη λες την αποστολή των Πειραιωτών, αφού πάνε στην πόλη που πριν λίγους μήνες βίωσαν τη μεγαλύτερη πίκρα της σεζόν. Έχουμε και ποδόσφαιρο στο πρόγραμμα, αφού ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018 με τις δυο τελευταίες ομάδες να "σφραγίζουν" τα εισιτήρια τους. 

Έρχονται οι Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος στην Ελλάδα!

Αρχίζουμε με μπασκετ λοιπόν, λόγω ελληνικού ενδιαφέροντος. Ο Ολυμπιακός έχοντας βιώσει δύσκολες στιγμές τελευταία με τις δυο σερί ήττες, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να παίξει με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε. Πριν λίγους μήνες οι δυο ομάδες συναντήθηκαν εκεί για τον τελικό της Ευρωλίγκα με τους Τούρκους να κερδίζουν το τροπαίο. Τώρα, όπως είπαμε ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κομβική κατάσταση, ενώ η Φενέρ δείχνει αποδυναμωμένη μετά τις απώλειες του καλοκαιριού και προσπαθεί να βρει ισορροπία. 

Εκτός όμως από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρ, έχουμε άλλα τρία ματς στο πρόγραμμα. Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι, αλλά μιλάμε για μερικά πολύ δυνατά παιχνίδια, που θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Η πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ πάει να παίξει στην καλύτερη έδρα της Ευρώπης. Στην "Κομπάκ Αρίνα" του Ερυθρού Αστέρα. Πέρσι δεν κατάφερε να κερδίσει εκεί. Φέτος, ο Αστέρας μοιάζει αποδυναμωμένος αλλά οι κερκίδες του γηπέδου θα είναι κατάμεστες. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Λίγο αργότερα, η Μπάμπεργκ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Πολύ μέτρια μοιάζει η Μπάμπεργκ φέτος, που είχε σοβαρές αποχωρήσεις για ακόμα μια σεζόν. Η Μπαρτσελόνα, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, έχει 4 ήττες και δυο εύκολες νίκες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό! Δεν έχει βρει ρυθμό στην άμυνα και δέχεται ουσιαστικά πάνω από 80 πόντους στην άμυνα. Τέλος, η Βαλένθια του "σεληνιασμένου" Έρικ Γκριν φιλοξενεί το απογοητευτικό Μιλάνο, των πολλών μεταγραφών, των ακριβών συμβολαίων και των έξι ηττών σε ισάριθμους αγώνες. 

Στο ποδόσφαιρο, έχουμε την ολοκλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Δυο εισιτήρια έμειναν χωρίς κάτοχο. Αυτά ακριβώς θα οριστικοποιηθούν τώρα. Πρόκειται για τα δυο διομοσπονδιακά μπαράζ. Στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, η Αυστραλία υποδέχεται την Ονδούρα. Ένα ολοστρόγγυλο 0-0 ήρθε στο πρώτο ματς. Όπως και στα περισσότερα μπαράζ δηλαδή. Φαβορί θεωρητικά η Αυστραλία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 

Τέλος, μετά τα μεσάνυχτα (04:15), το Περού θα υποδεχτεί τη Νέα Ζηλανδία. Εκεί στο πρώτο ματς είχαμε - μαντέψτε- ένα ωραίο 0-0. Το Περού μπορεί να είναι το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού, αλλά η Νέα Ζηλανδία δείχνει πως δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί.