Σάββατο 25/11: Ντέρμπι κορυφής στην 11η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Λέσβου- Αίγειρος και Ατρόμητος διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την κορυφή

Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Α’ Τοπική

Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Α’ Τοπική και μάλιστα ντέρμπι μεταξύ των δυο βασικών, όπως φαίνεται, διεκδικητών του τίτλου. Αίγειρος και Ατρόμητος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο την κορυφή, αλλά και το ψυχολογικό πλεονέκτημα εν όψει της συνέχειας. Οι γηπεδούχοι έχοντας μπει σε νέα εποχή πλέον, μετά την παραίτηση Μουντανάρη και με τον Δασκάλου στον πάγκο να κάνει το ντεμπούτο του, θέλουν να κερδίσουν ώστε να αυξήσουν την διαφορά τους από τον Ατρόμητο, ενώ η ομάδα της Ανεμότιας με δική της νίκη πατάει στην πρώτη θέση.

Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο ξεκίνημα της σεζόν στο κύπελλο στην Καλλονή, με τον Ατρόμητο να έχει κερδίσει με 2-0, αλλά από τότε έχουν αλλάξει αρκετά και στις δυο. Με το ακουστικό στο ντέρμπι ο Όλυμπος έχει φαινομενικά εύκολο έργο υποδεχόμενος τον Αλκιβιάδη και θα έχει την ευκαιρία με δική του νίκη, ό,τι και αν γίνει στην Θερμή, να ανέβει ακόμη περισσότερο. Εύκολο έργο έχει και ο Αιγέας στο Πλωμάρι, όπου θα υποδεχτεί τον Οδυσσέα Ελύτη, ενώ η Αναγέννηση δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες φιλοξενώντας τον Αχιλλέα.

Δύσκολη αποστολή για τον Αετό στην έδρα του Πολιχνίτου, ο οποίος έρχεται πεισμωμένος από την ήττα στα Παράκοιλα, ενώ μονόδρομος είναι η νίκη για τον Αρίωνα που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενος τον Ανδρονικά.



Τέλος, στην Αγ. Παρασκευή, ο Μεσότοπος και ο Κεραυνός θέλουν «φάρμακο» στις πληγές που τους άφησαν οι τελευταίες ήττες, καθώς όποιος από τους δυο χάσει μπορεί και να υπάρξουν εξελίξεις.

Α’ Τοπική

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Όλυμπος – Αλκιβιάδης
Μεσότοπος – Κεραυνός
Αρίων – Ανδρονικάς
Αίγειρος – Ατρόμητος
Πολιχνίτος – Αετός
Αναγέννηση – Αχιλλέας
Αιγέας – Οδυσσέας Ελύτης

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ