Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έκαναν παρέλαση με σχολεία της Μυτιλήνης για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της Μυτιλήνης (pics)

11 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έκαναν παρέλαση

Ο 15χρονος Ατασάν από το Πακιστάν, ο 16χρονος Ιναγιέζ από το Αφγανιστάν, οι 17χρονοι Μαχμούτ, Αλιζαϊγκάν, Αβάζ, Αμπντούλ και Αλίρεζα από το Πακιστάν και ο συνομήλικος τους Σαϊφουλάχ από το Αφγανιστάν, οι 18χρονοι Ιρφάν από το Πακιστάν μαζί με τους συνομηλίκους τους Χαντή και Καζίμ από το Αγφανιστάν.

Αυτά τα παιδιά της Ανατολής με τα άσπρα πουκάμισα και τα μπλε παντελόνια είναι τα 11 ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες που μαζί με τον ενήλικα (24χρονο) Νασί από το Πακιστάν περήφανοι σήμερα παρέλασαν με τους Έλληνες συμμαθητές τους στην προκυμαία της Μυτιλήνης, στις γραμμές των γυμνασιακών και λυκειακών τάξεων του Εσπερινού Σχολείου Μυτιλήνης.Όλοι μαζί όμως, τα παιδιά της Ανατολής και οι Έλληνες συμμαθητές τους είναι μαζί με τους καθηγητές τους διπλά περήφανοι για έναν από όλους. Το καμάρι τους το Χαντή. Αυτός με 19,2 αποφοίτησε τη Β’ Γυμνασίου, άριστος στην κυριολεξία ήταν σήμερα ο παραστάτης της ελληνικής σημαίας.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του LesvosPost.com