Το εντυπωσιακό Ford Ranger «έργο τέχνης» που κυκλοφορεί στους δρόμους της Λέσβου (PICS)

Θα μπορούσαμε να τον αποκαλέσουμε και γκουρού της τέχνης πάνω στο αυτοκίνητο.  

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη για το zougla.gr

Ο λόγος για τον Δαμιανό Γκινούτση ο οποίος ειδικεύεται στην... μεταμόρφωση οχημάτων και αυτό το καταλαβαίνουμε κάθε φορά που ετοιμάζει κάποιο project.

Μεταμόρφωση

Ο... Κόπερφιλντ του αυτοκινήτου έχει αναλάβει εκατοντάδες project και το αποτέλεσμα είναι πάντοτε ξεχωριστό, κάτι που δεν χρειάζεται και πολύ για να το αντιληφθεί κανείς, αρκεί να κοιτάξει και να βγάλει μόνος του συμπεράσματα.




Αυτή τη φορά το... παράκανε αλλάζοντας τελείως όψη σε ένα Ford Ranger.

Το συγκεκριμένο όχι απλά άλλαξε όψη αλλά μεταμορφώθηκε σε ένα... Raptor (κορυφαία έκδοση του Ranger) και το αποτέλεσμα είναι αυτό που σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα.  

O Δαμιανός Γκινούτσης με φόντο το εντυπωσιακό Ford Ranger
Μοιάζει του... αφεντικού

Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε αλλαγές στο οπτικό σύνολο του pick up, με το tattoo design να βγάζει... μάτια (το όχημα ανήκει σε εργαστήριο τατουάζ εταιρεία στην Μυτιλήνη).

Από εκεί και πέρα ο ιδιοκτήτης έχει αλλάξει πρόγραμμα στον κινητήρα, έχει τοποθετήσει νέες αναρτήσεις, το... φούσκωσε λίγο παραπάνω και φυσικά το... έντυσε με ζαντολάστιχα.


Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια θαυμάστε τις φωτογραφίες του ελληνικού Ford Ranger και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει.  


















Πηγή www.zougla.gr