Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας, στις Δημοτικές Ενότητες Αγιάσου, Ευεργέτουλα & Πολιχνίτου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το Δήμο Λέσβου, τα έργα αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το Δήμο Λέσβου, τα έργα αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας, στις Δημοτικές Ενότητες Αγιάσου, Ευεργέτουλα & Πολιχνίτου, με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Γιώργου Κατζανού και σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες.

Με τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της βατότητας στους αγροτικούς δρόμους κάθε χωριού, διευκολύνεται η καθημερινότητα των γεωργών και κτηνοτρόφων των περιοχών αυτών και η πρόσβαση στις εκμεταλλεύσεις τους.




Παράλληλα, στις παραπάνω Δημοτικές Ενότητες, πραγματοποιούνται έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, των επισκεπτών αλλά και τις υποδομές. Πρόκειται για παρεμβάσεις όπως τσιμεντοστρώσεις σε οδούς για την απρόσκοπτη και ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων, εκτεταμένος καθαρισμός, κοπή χόρτων, κλάδεμα των μεγάλων δέντρων, συντήρηση περιποίησης και βάψιμο σε παγκάκια, καλάθια απορριμμάτων κλπ. σε  παιδικές χαρές και πάρκα, με σκοπό την πλήρη λειτουργικότητα, προσβασιμότητα και καλαισθησία του χώρων αυτών.