Σκληραίνει η κόντρα Γαληνού-Τζιμη | Τι απαντά ο Δήμαρχος Λέσβου.. για μουσικό σχολειό και ενδοπαραταξιακά θέματα

Σχετικά με την γραπτή δήλωση του κ. Τζιμή αναφορικά με το ζήτημα της στέγασης του μουσικού σχολείου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω.


Πρώτα απ’ όλα, θεωρούμε ότι το ύφος και οι χαρακτηρισμοί της δήλωσης του κ. Τζιμή είναι γεμάτες εμπάθεια, αρά ανάξια σχολιασμού και αυτό γιατί  ο κ. Τζιμής που κατηγορεί τον Δήμαρχο Λέσβου για διοικητική ανικανότητα, δεν έκανε τίποτα για το μουσικό σχολείο ως Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης.


Τίθεται όμως το εύλογο ερώτημα, πως είναι δυνατόν να λοιδορεί και να επιτίθεται στο Δήμαρχο και να στρέφεται, ουσιαστικά, εναντίον πολιτικών που υπηρέτησε αναντίρρητα όταν ήταν μέλος της δημοτικής παράταξης με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. Μια Δημοτική αρχή που ήταν η μόνη που τόλμησε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την εξεύρεση λύσης.  Η απάντηση είναι απλή και κατανοητή πλέον από όλους. Όταν λόγο διοικητικής ανεπάρκειας μετακινήθηκε από τη θέση του Αντιδημάρχου και έπειτα εισέπραξε αρνητική απάντηση για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, που με πείσμα επεδίωξε, ανεξαρτητοποιήθηκε. Ενώ τώρα με τις ανοίκειες δηλώσεις του «δίνει εξετάσεις» για να γίνει δεκτός σε άλλη παράταξη, ζητώντας μετάνοια. Αυτή ίσως είναι και η μόνη εξήγηση για την ακατανόητη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του να χρησιμοποιεί θέματα και πρόσωπα για να εξαπολύσει χαμηλού επιπέδου προσωπική κριτική εναντίον του Δημάρχου. Ευχόμαστε, λοιπόν, να του δοθεί η ιδιότυπη αυτή άφεση αμαρτιών και να τον δεχθεί η παράταξη στην οποία επιδιώκει να ενταχθεί, μήπως καταλαγιάσει το μένος του εναντίων ανθρώπων με τους οποίους καιροσκοπικά και συμφεροντολογικά, όπως αποδεικνύεται,  συμπορεύτηκε.