Έκπτωση από τις εμπορικές επιχειρήσεις των καταστημάτων της Μυτιλήνης σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μετά από την θετική ανταπόκριση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης

Ο  Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  Δήμου Λέσβου, ενημερώνει τους ωφελουμένους του Κοινωνικού  Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου οι οποίοι είναι κάτοχοι της ανάλογης κάρτας ωφελουμένου, ότι παρέχεται η δυνατότητα έκπτωσης με την επίδειξη της κάρτας αυτής από τις εμπορικές επιχειρήσεις των καταστημάτων της Μυτιλήνης.
           
Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μετά από την θετική ανταπόκριση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, σε σχετικό αίτημα της Αντιδημάρχου, Αναστασίας Αντωνέλλη.

Για την θετική αυτή εξέλιξη, η κα Αντωνέλλη δήλωσε: «Είναι παρήγορη για όλους η θετική ανταπόκριση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης στο αίτημα μας για την παροχή έκπτωσης στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου. Εκ μέρους όλων ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης για την ενεργοποίηση του και τις επιχειρήσεις της πόλης, για την διάθεση έμπρακτης στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Η πράξη τους αυτή, καθώς και η στήριξη με την παροχή ειδών κατά καιρούς στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, πράξεις αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης, τους τιμά ως ανθρώπους,  ως  επαγγελματίες, ως Συλλογικό φορέα. Και βέβαια δημιουργεί  σε όλους μας την ελπίδα ότι λειτουργώντας με συνέργεια, και όχι με κατεδαφιστική και άγονη κριτική, Αυτοδιοίκηση και φορείς του τόπου μας μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικότεροι στην στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη».