Της μπανάνας γίνεται και σήμερα- Διαβάστε τις σημερινές μπανάνες από την μαϊμού του Αθλητισμού της Λέσβου

Καλώς τα παιδιά. Ένας ψιλό χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες και τι να πρωτοπρολάβει και αυτή η μαϊμού. Ας ξεκινήσουμε και βλέπουμε…


- Με αυτά που συμβαίνουν φέτος αναπόλησα Μιχαλάκη. Αλήθεια σας το λέω. Τελικά είχε δίκιο για πολλούς και για πολλά. Όταν άρχισε τις υπερβολές το έχασε το παιχνίδι. Αλλά βλέποντας την κατάσταση σήμερα και στον Ταρλά και στα άλλα γήπεδα και στις ομάδες και γενικά σε όσους μας διοικούν αριστερά και δεξιά στον αθλητισμό, αναπολώ Μιχαλάκη και σκέφτομαι πόσο πολύ καλά τα έλεγε τότε για ορισμένους. Και δεν κουνιόταν και κανείς. Αλλά δεν ήξερε να τα διαχειριστεί όλα αυτά και την πάτησε.

- Στον Αιολικό η κατάσταση είναι όπως την είχαμε αφήσει πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Αδιάφορη. Η διοίκηση δεν ασχολείται ιδιαίτερα έχοντας ρίξει βάρος μόνο στο οικονομικό, οι προπονήσεις γίνονται πότε με 12 πότε με 13 πότε με 15 παίκτες ανάλογα την ώρα που θα βρει γήπεδο η ομάδα να προπονηθεί, κάποιοι δυσαρεστημένοι δεν κατεβαίνουν και γενικά μια κατάσταση αρρωστημένη όπως κάθε χρόνο. Στο ημίχρονο στα Λουτρά στο κύπελλο, ο Γιάννης Μανούσος μπήκε μέσα στα αποδυτήρια και τον άκουσαν μέχρι τον Ταρλά. Την Κυριακή θα καθίσει στον πάγκο μαζί με τον Πολλαετίδη. Τα δυο παιχνίδια με Παναργειακό και Σπάτα είναι όλη η σαιζόν για τον Αιολικό.

- Ότι πιο υγιές έχει αυτή την στιγμή ο Αιολικός είναι η ακαδημία του. Και αν στηριχθεί ο Τυροπώλης μπορεί η ομάδα να αποκτήσει και μέλλον. Ο Τρύφων ίσως ήρθε η ώρα να κάνει αυτό που ήθελε χρόνια τώρα.- Είναι λογικό ο Διαγόρας να μην μπορεί να κρατήσει παίκτες όπως ο Δελόλμας και ο Φιλιανός, με την έννοια πως δεν μπορεί να τους δώσει χρόνο συμμετοχής όπως θέλουν. Αλλά και χρήματα. Οπότε είναι η φυσιολογική εξέλιξη να πάνε σε μια ομάδα που και θα παίζουν και θα πληρώνονται. Όπως ο Ατρόμητος. Αν και εκεί σαν πολλοί μαζευτήκατε μπροστά στην επίθεση και πως θα βγάλετε άκρη.

- Ο Πρόεδρος μαθαίνω σταμάτησε να πληρώνει και πάει να χαλάσει την φήμη του καλοπληρωτή. Ήδη πολλοί παίκτες έχουν εκφράσει επιθυμία να αποχωρήσουν από την ομάδα, κανά δυο ήδη την «έκαναν» . Γενικά το κλίμα δεν είναι πολύ καλό και δεν θα αργήσει να εκραγεί το ηφαίστειο. Μην ρωτάτε σε ποια ομάδα. Εύκολο είναι…

- Ο Στρατηγός προχθές στον πάγκο έδινε οδηγίες ανάποδες με αυτές που έδινε ο προπονητής. Ο ένας κατέβαζε τον αμυντικό στο κόρνερ, ο άλλος τον ανέβαζε. Μπέρδεμα ρόλων ή μήπως όχι?

- Χαμός με το εξοδολόγιο του κυπέλλου. Προς τιμήν του ο Ψαρρόπουλος βγήκε και ανέλαβε την ευθύνη. Και ζήτησε και συγνώμη από τα σωματεία. Έχασε όμως την ψυχραιμία του στην ανακοίνωση. Τι παράσιτα ανέφερε, τι υβριστές τι εκβιαστές. Μετά βέβαια το καλοσκέφτηκε και την επόμενη μέρα έσβησε όλους τους χαρακτηρισμούς από την ανακοίνωση αφήνοντας μόνο τους υβριστές.

- Για να βγάλει όμως ανακοίνωση Παρασκευή 11 το βράδυ, σκέψου πόσο πολύ ενοχλήθηκε ο Πρόεδρος. Γιατί όμως? Δεν έγινε και κάτι τόσο σημαντικό, κάτι παράπονα έκαναν οι ομάδες, ε δεν είναι η πρώτη φορά. Ίσως είναι η πρώτη φορά που αμφισβητείται τόσο έντονα η ΕΠΣΛ. Και μάλιστα λίγους μήνες μετά την εκλογή νέου ΔΣ. Αλλά ψυχραιμία, έχουμε άλλα τρία χρόνια μπροστά μας…- Ομολογώ πως η πρόσληψη Παπαλόπουλου στις Μεικτές, ήταν από τις πιο σωστές κινήσεις της Επιτροπής και του Δημήτρη Ντουνιά από όλες τις απόψεις. Μπράβο Μήτσο…

- Καιρό έχω να δω την Τσογγάρη σε αγώνα. Τι έγινε Πρόεδρε? Τιμωρία, κόλλημα ή κάτι άλλο?

- Λεφτά υπάρχουν. Μια περιήγηση στο Διαύγεια και στις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και θα το καταλάβετε. Δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε πράγματα τα οποία προσωπικά τα θεωρώ ανούσια και αναποτελεσματικά , ίσα- ίσα για να συντηρούμε τις ψήφους που πήραμε και για να τις ξανά πάρουμε. Από εκδηλώσεις που τρέχουν καμιά δεκαριά άνθρωποι, μέχρι προμήθειες και επισκευές χιλιάδων ευρώ.

- Θα προτείνω κάτι. Να αποφασίσετε την επόμενη χρονιά, το 2018 να μην δώσετε καμία χορηγία, καμία συνδιοργάνωση πουθενά. Σε κανέναν. Και στο τέλος του χρόνου, από τα χρήματα που θα έχετε εξοικονομήσει από τυροπιτάκια, αφίσες, και αστείες συνδιοργανώσεις, να φτιάξετε ένα μεγάλο έργο. Άντε να σας δω…

- Μήπως εκεί στην ΕΠΣΛ θα πρέπει εκτός από σεμινάρια προπονητών και παρατηρητών, να διοργανώσουν και ένα σεμινάριο για Γενικούς Αρχηγούς? Της μόδας είναι πια…

- Έκλεισαν τα ΤΕΛ για επανασπορά, έκλεισε και το Στάδιο Καλλονής για επανασπορά, θα κλείσει σε λίγες μέρες και ο Ταρλάς για τον ίδιο λόγο.

- Ερώτηση. Ο Δήμος από όσο γνωρίζω έχει 4-5 γεωπόνους μόνιμους. Αυτοί τι ακριβώς δουλειά κάνουν? Για παράδειγμα δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί ένας από αυτούς στα γήπεδα και να βοηθά τον (με σύμβαση παρακαλώ) Σκαρλάτο που δεν προλαβαίνει να πηγαίνει από Πλωμάρι, σε Καλλονή και Μυτιλήνη? Δηλαδή έχουμε γεωπόνους μόνιμους που κάθονται και προσλαμβάνουμε γεωπόνο με σύμβαση για να τρέχει όλη μέρα και να κάθονται οι υπόλοιποι?

- Ξέρω γκρινιάζω πολύ τελευταία αλλά δεν μπορώ. Είμαι σε ηλικία πια που δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα κλειστό όταν η μια λαμογιά διαδέχεται την άλλη και κάποιοι κονομάνε παίζοντας το και ηθικοί.

Πάω να δω Βαρβέλδε. Τα σέβη μου…

Κάθε Τρίτη η Μαϊμού που αγαπήσατε, η Μαϊμού που αποκαλύπτει πολλά… θα εμφανίζεται στην οθόνη σας…… Μια αποκλειστική συνεργασία του LesvosPost…


Για όσους θέλετε να μας στείλετε τις «μπανάνες» σας, τα παράπονα σας και τις ενστάσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο tsitos76@yahoo.gr.