Με τη μέθοδο της απασχόλησης ζευγάρι αφαίρεσε από 84χρονη στην Καλλονή 22.670€ και 40 δολάρια | Συνεληφθησαν λίγο πριν την κοπανήσουν για Πειραιά

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού

Εξιχνιάστηκε την Δευτέρα (23-10-2017), μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής σε συνεργασία με στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσό από οικία 84χρονης ημεδαπής, στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ερεσού - Αντίσσης στη Λέσβο.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), ηλικίας 30 και 32 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η 32χρονη, την Δευτέρα το απόγευμα, μπήκε στην οικία της ηλικιωμένης στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε,  με τη μέθοδο της απασχόλησης, ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε -22.670- ευρώ και -40- δολάρια.



Ακολούθως διέφυγε με τη συνδρομή του 30χρονου.

Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όταν προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πλοίο με προορισμό τον Πειραιά.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το σύνολο των κλοπιμαίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.