7η αγωνιστική την 28η Οκτωβρίου στην Α΄ΕΠΣ Λέσβου με ντέρμπι στα Λουτρά «Αετός – Αίγειρος»

Σε εξαντλητικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής, έχοντας φτάσει αισίως στην 7η αγωνιστική αν και η σέντρα δεν έχει ένα μήνα που έχει γίνει.


Ωστόσο οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να ακολουθήσουν τις… ορέξεις της διοργανώτριας αρχής και έτσι αύριο Σάββατο θα μπουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Το ντέρμπι της ημέρας θα γίνει στα Λουτρά, εκεί όπου ο Αετός, τρεις ημέρες μετά την μάχη του στο κύπελλο με τον Αιολικό έχοντας παίξει και παράταση, θα υποδεχτεί τον Αίγειρο.

Οι μεν γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα μέσα στην Αγ. Παρασκευή από τον Μεσότοπο και δεν θέλουν να έχουν άλλες απώλειες, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την ομάδα των Μιστεγνών, που έχοντας ήδη μια ήττα στο ντέρμπι με τον Όλυμπο, δεν μπορεί να χάσει και άλλους βαθμούς καθώς σίγουρα αυτό θα φέρει εξελίξεις. Την ίδια ώρα ο Όλυμπος θα φιλοξενείται από τον Οδυσσέα Ελύτη στην Θερμή, όμως, αφού στα ΤΕΛ το γήπεδο έκλεισε για επανασπορά, και θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα των αντιπάλων του για να ξεμακρύνει στην κορυφή.

Ο Αιγέας στο Πλωμάρι θα παίξει με τον Μεσότοπο που «πάει τρένο» τελευταία, αλλά δύσκολα θα αντέξει έχοντας παίξει μέχρι και παράταση την Τετάρτη, ενώ δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ατρόμητο στην Μόρια με αντίπαλο τον Κεραυνό, που φέτος δείχνει ανανεωμένος και ιδιαίτερα δυνατός. Αμφίρροπες και χωρίς προγνωστικά είναι οι αναμετρήσεις στον Πολιχνίτο με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Αχιλλέα που «καίγεται» για βαθμούς, στη Μήθυμνα όπου ο Αρίων φιλοξενεί την Αναγέννηση, αλλά και στα Παράκοιλα με τον Ανδρονικά να δίνει μάχη κόντρα στον Αλκιβιάδη.

Α’ Τοπική

Σάββατο 28/10 (16.00)

Αιγέας – Μεσότοπος
Αετός – Αίγειρος
Κεραυνός – Ατρόμητος
Πολιχνίτος – Αχιλλέας
Αρίων Μ. – Αναγέννηση
Οδυσσέας Ελύτης – Όλυμπος (Θερμή)
Ανδρονικάς – Αλκιβιάδης


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ