«Εκδρομή» στις Βρυξέλλες για 4 αντιδημάρχους του Δήμου Λέσβου

Στις Βρυξέλλες ταξιδεύει σήμερα αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής Λέσβου.


Η αντιπροσωπεία από τον δήμο Λέσβου είναι καλεσμένη του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Η αντιπροσωπεία από τον δήμο Λέσβου, στις Βρυξέλλες μαζί με 46 ακόμη εκπροσώπους από άλλους νησιωτικούς -και όχι μόνο- δήμους, αποτελείται από τους αντιδημάρχους Κώστα Κατσαρό, Νίκο Καρασάββα, Μιχάλη Ταμβακέλλη και Παναγιώτη Κατσαβέλλη.

Οι αντιδήμαρχοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επαφές τόσο με την Ευρωπαία Επίτροπο  Περιφερειακής Πολιτικής όσο και με τους υπεύθυνους για θέματα Μετανάστευσης, Ευρωπαίους Επιτρόπους κ.κ. Αβραμόπουλο και Στυλιανίδη.

Πρώτο θέμα στην ατζέντα τους θα είναι το αίτημα για αποσυμφόρηση του νησιού μας από τους χιλιάδες μετανάστες, και η ανάγκη επανεξέτασης της συμφωνίας Ε.Ε Τουρκίας.

Τώρα τι δουλειά έχουν με το μεταναστευτικό-προσφυγικό οι αντιδήμαρχοι Παιδείας, Αθλητισμού, και Περιβάλλοντος-Πολιτικής Προστασίας δεν το γνωρίζουμε…. Μόνο ο Δήμαρχος Λέσβου το γνωρίζει…



Άντε ο Κατσαρός θα έχει επαφές για το ΕΣΠΑ αλλά οι υπόλοιποι;;; Βολτούλα στων Βρυξελλών τα στενά;

UPDATE:

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον Δήμο Λέσβου, εκπρόσωπος του Δήμου μας δήλωσε ότι τελικά δεν αναχώρησε για Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Λέσβου λογο αυξημένων υποχρεώσεων στην Μυτιλήνη. Οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι αναχώρησαν κανονικά, οπου ο κάθε ένας θα έχει επαφές σε θέματα αρμοδιότητας του.. Όπως μας εξήγησε ο εκπρόσωπος του Δήμου Λέσβου τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής είναι πληρωμένα από την Ε.Ε