Με στόχο το πρώτο διπλό ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής δοκιμάζεται στο Αλιβέρι την Κυριακή-Ρεπό ο Αιολικός για την 3η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής

Με την ψυχολογία στα ύψη, απόρροια της μεγάλης νίκης επί του Πανθηραϊκού, ταξίδεύει σήμερα για το Αλιβέρι ο Διαγόρας, όπου την Κυριακή το μεσημέρι στις 13.30 θα αντιμετωπίσει τον Ταμυναϊκό για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.


Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη, καθώς απέναντι στην ομάδα της Αγ. Παρασκευής θα βρεθεί ένας από τους υποψήφιους αντιπάλους για την παραμονή και αν και βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα, το μεθαυριανό αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει πολλά εν όψει της συνέχειας.

Ο Χρήστος Πελέκης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Άκη Μιχαλάκη που εξέτισε την μια αγωνιστική της ποινής του, ενώ βγήκε και το δελτίο του τερματοφύλακα Ζάιρο, ο οποίος θα βρίσκεται και αυτός στην αποστολή.

Ο Ταμυναϊκός στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε την πρώτη αγωνιστική νίκησε 3-0 την Τριγλία Ραφήνας, ενώ γνώρισε την συντριβή την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ερμή Κιβερίου με 4-1.

Γ’ Εθνική  – 3η αγωνιστική

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Αήττητος Σπάτων – Πανθηραϊκός
Παναργειακός – Θύελλα Ραφήνας
Ταμυναϊκός – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής (13.30)
ΑΕ Ερμιονίδας – Ερμής Κιβερίου
Τριγλία Ραφήνας – ΑΟ Χαλκίς
Ρεπό: Αιολικός


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ | Στρατής Τσιντωτας