Τα φώτα στην Καλλονή για το Ατρόμητος Αν.- Αιγέας-Όλη η δράση της 3ης αγωνιστικής- Live λεπτό προς λεπτό όλοι οι αγώνες από το LesvosPost

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αιγέα δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α’ Τοπικής που θα διεξαχθεί την Κυριακή. 

Οι δυο ομάδες έχουν ξεκινήσει με δυο νίκες, με τον Ατρόμητο μάλιστα να φεύγει με διπλό την Τετάρτη από τα Λουτρά και όποιος επικρατήσει μεθαύριο θα μείνει στην πρώτη θέση.

Μάλιστα το ματς στο Στάδιο Καλλονής θα είναι βραδινό και θα ξεκινήσει στις 19.00 και αυτό για να μην συμπέσει με το ματς του Διαγόρα με τον Πανθηραϊκό  που θα διεξαχθεί στις 16.00, την ίδια μέρα, στην Αγ. Παρασκευή. Από κει και πέρα δύσκολη αποστολή έχει ο Αίγειρος στον Πολιχνίτο με την τοπική ομάδα να εμφανίζεται δυνατή και φέτος εντός έδρας, ενώ έχει και το «πλεονέκτημα» του χωμάτινου γηπέδου.

Ο Όλυμπος λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στον Μεσότοπο, ο οποίος έχει πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα και πολύ δύσκολα θα φύγει με αποτέλεσμα από την Αγιάσο, ενώ ο Αετός πάει στη Μόρια να παίξει με τον πολύ καλό στο ξεκίνημα Κεραυνό, στοχεύοντας μόνο στο τρίποντο μετά την ήττα της Τετάρτης. Στο Κάτω Τρίτος το γειτονικό ντέρμπι του Αλκιβιάδη με την Αναγέννηση και στην Πέτρα το «el classico» της περιοχής Αχιλλέας – Aρίων Μ. παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, ενώ μεγάλη μάχη αναμένεται ανάμεσα σε Οδυσσέα Ελύτη και Ανδρονικά, ομάδες που λογικά θα παλέψουν για την παραμονή τους. Συνοπτικά:

Α’ Τοπική

Κυριακή 16.30

Αχιλλέας – Αρίων
Όλυμπος – Μεσότοπος
Πολιχνίτος – Αίγειρος
Αλκιβιάδης – Αναγέννηση
Κεραυνός – Αετός
Οδυσσέας – Ανδρονικάς
Ατρόμητος – Αιγέας  (19.00)

Πηγή Τα Νέα της Λέσβου / Σ. Τσιντωτας




**Live μετάδοση λεπτό προς λεπτό όλων των αγώνων από το LesvosPost….

Το LesvosPost.com πιστό στην άμεση και έγκυρη ενημέρωση και αυτήν την αγωνιστική θα καταγράψει Live όλους τους αγώνες της Α΄ Τοπικής στα γήπεδα της Λέσβου.

Μέσα από μια πρωτοποριακή πλατφόρμα το LesvosPost θα σας μεταφέρει Live λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη όλων των αγώνων της Α΄ Τοπικής για την 3η αγωνιστική αύριο.

Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 16:30

Η Live μετάδοση θα ξεκινήσει στις 16:00 με περιγραφή και του αγώνα Διαγόρας-Πανθηραικός

Να θυμίσουμε πως η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.

Στην περιγραφή θα είναι ο Στρατής Τσιντωτας
Στην επεξεργασία θα είναι ο Γεώργιος Στεφάνου


Το Live ξεκινάει στις 16:00