Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο σεμινάριο Ομορφιάς στην Μυτιλήνη από την “Lesvos Beauty Seminar “ (PICS)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο  σεμινάριο Ομορφιάς από την “Lesvos Beauty Seminar “το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο  σεμινάριο Ομορφιάς από την “Lesvos Beauty Seminar “ το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Silver Bay Hotel & bungalows από αναγνωρισμένους επαγγελματίες στον χώρο των Νυχιών και του Μακιγιάζ πού μύησαν την τέχνη της γυναικείας ομορφιάς .

Γυναίκες από όλη την Λέσβο αλλά και επαγγελματίες στον τομεα της αισθητικής (nails art - make up) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια επίδειξη-επιμόρφωση για θέματα που αφορούν το μακιγιαζ αλλά και τα Τεχνητά νύχια και το Nail Art, .

Με τη βοήθεια των ειδικευμένων και πιστοποιημένων επαγγελματιών , στο Make Up Ιωάννα Μητακίδου από την σχολή London Make Up Institute και στα νύχια η Τατιάνα Παπαδοπούλου από την εταιρεία Clarissa-Cosmital τα άτομα που παρακολούθησαν το σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά για το τέλειο Mακιγίαζ, τα Τεχνητά νύχια και το Nail Art .

Μεγάλη βοήθεια στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου έδωσαν οι εταιρείες Clarissa Nails Greece και η LMI London Make-up Institute

Το κοινό παρακολούθησε με προσήλωση τις συμβουλές που μοιράστηκε η γνωστή και με πλούσια εμπειρία beauty editor, η οποία ανταποκρίθηκε με προθυμία σε όλες τις απορίες!

Με το πέρας του σεμιναρίου ,δόθηκε στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης 

Σε λίγες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αποκλειστικά από το LesvosPost.com συνέντευξη του εμπνευστή και υπεύθυνου της “Lesvos Beauty Seminar “  Χατζηελευθεριου Βύρων.

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης του 1ου σεμιναρίου ομορφιάς στην Μυτιλήνη ήταν το LesvosPost.com

Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του 1ου σεμιναρίου ομορφιάς στην Μυτιλήνη