Στο ριαλιτι επιβίωσης Survival Secret του «Ε» ο Λέσβιος γνωστός ηθοποιός Γιάννης Ζουμπαντής (vid, Pic)

Στο Survival Secret ο Λέσβιος γνωστός ηθοποιός Γιάννης Ζουμπαντής

Ο Γιάννης Ζουμπαντής, ο άνθρωπος που έχουμε γνωρίσει και έχουμε αγαπήσει περισσότερο από κάθε άλλον μέσα από τις επιθεωρήσεις του Μάρκου Σεφερλή, δήλωσε συμμετοχή στο Survival Secret και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κουρούτα όπου θα διεξαχθούν οι δοκιμασίες. 

Οι 14 παίκτες: Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, Γιώργος Μανίκας, Ντανιέλ Μπατίστα, Τάσος Μπερδέσης, Γιάννης Αϊβάζης, Θάνος Πετρέλης, Γιάννης Ζουμπαντής, Πηγή Δεβετζή, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Νάκα, Μαρία Ματσούκα, Πωλίνα Τριγωνίδου και Ιρένε Τροστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Ζουμπατης με καταγωγή από το Λισβορι, πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί της Λέσβου, ενώ επισκέφτηκε και την Βρισα δηλώνοντας την συμπαράσταση του στους σεισμόπληκτους


Το ριάλιτι επιβίωσης του «Epsilon» θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου, στις 19:50, με παρουσιαστή τον Κώστα Σόμμερ και οι «Διάσημοι» που θα δούμε αναχώρησαν για την παραλία της Κουρούτας.

Πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο», ο οποίος μίλησε για το bullying που δέχτηκε μικρός λόγω του ύψους του.

«Bullying δέχτηκα όταν άλλαξα σχολείο, όταν πήγα από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, σε ένα χωριό δίπλα από το δικό μου. Μαζεύτηκε όλο το σχολείο και λέγανε “πώς είναι αυτό έτσι;”. Δεν καταλάβαινα ότι έχω κάποια ιδιαιτερότητα γιατί όλοι με αγαπούσαν. Το bullying το ένιωσα, βέβαια, ελάχιστα γιατί εκεί τα παιδιά δεν με ήξεραν. Την άλλη μέρα τσακωνόντουσαν ποιος θα με πάρει στους ώμους για να πάμε εκδρομή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος!




Δείτε τη φωτογραφία από το instagram story του Κων/νου Δρούλια: