Λίγες ημέρες έμειναν για το Lesvos Trail 2017!- Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου- Μολυβος Λέσβου

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τον μεγάλο ορεινό αγώνα δρόμου της Λέσβου, το Lesvos Trail που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά.


Χορηγός επικοινωνίας είναι το LesvosPost

Ήδη, δεκάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα επισκεφθούν στο νησί, ανταποκρινόμενοι στην πρόκληση ενός ιδιαίτερα απαιτητικού αγώνα, που τους καλεί να τρέξουν σε μια διαδρομή 40 χιλιομέτρων, στην ευρύτερη περιοχή του Μολύβου και του ορεινού όγκου του Λεπέτυμνου, φθάνοντας σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 900 μέτρων!

Η εκκίνηση του κυρίως αγώνας θα δοθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 07.30, ωστόσο η διαδρομή αυτή δεν είναι η μοναδική: την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ένας μικρότερος αγώνας 18 χιλιομέτρων, ένας αγώνας δυναμικού βάδην 4 χιλιομέτρων, που καλεί τους συμμετέχοντες να περπατήσουν μέσα από τον παραδοσιακό οικισμό, όπως επίσης κι ένας αγώνας για μικρούς αθλητές στην περιοχή του αλσυλλίου.


Επιπλέον, για πρώτη φορά φέτος, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κι ένας νυκτερινός αγώνας δρόμου 8 χιλιομέτρων, που δίνει την ευκαιρία σε όσους συμμετάσχουν να ζήσουν μια διαφορετική, νυκτερινή άποψη του Μολύβου.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και εγγραφές στην ιστοσελίδα www.lesvostrail.eu

Μια γιορτή της φύσης και του αθλητισμού

Το Lesvos Trail δεν είναι απλά ένας ορεινός αγώνα δρόμου. Είναι μια μεγάλη γιορτή της φύσης! Οι αθλητές - άλλα και όσοι απλά παρακολουθήσουν τους αγώνες - έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη Λεσβιακή φύση, να τρέξουν μέσα από τους φημισμένους ελαιώνες και το δίκτυο μονοπατιών και να απολαύσουν το μοναδικό τοπίο της βόρειας πλευράς του νησιού.

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να συμμετάσχετε ως αθλητής ή αθλήτρια σε κάποια από τις διαδρομές, ο Μόλυβος σας περιμένει να τον απολαύσετε με αφορμή τους αγώνες!

Το 2ο  LesvosTrail  διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Λέσβου, της Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου (ΕΤΑΛ), του ΣΕΓΑΣ και του Επιμελητηρίου Λέσβου.


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost