Νέο δικηγορικό γραφείο στην Μυτιλήνη από την Μαριτίνα Πρωτούλη-Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια (pics)

Είναι μόλις 26 ετών και έτσι είναι η νεότερη δικηγόρος αυτή τη στιγμή στη Λέσβο, που διατηρεί μόνη της, δικό της δικηγορικό γραφείο.


Ο λόγος για την Μαριτίνα Πρωτούλη, η οποία την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του γραφείου της.

 To απόγευμα της Παρασκευής 01/09/17, και ώρα 19:00, επί της Κουντουριωτη 47Α, στον πρώτο όροφο του εκείθε κτηρίου, πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του δικηγορικού γραφείου της Μαριτίνας Πρωτούλη, η οποία με το πέρας των μεταπτυχιακών της σπουδών ξεκινά δυναμικά την επαγγελματική της σταδιοδρομία, επιλέγοντας να σταδιοδρομήσει στην γενέτειρά της Μυτιλήνη, παρέχοντας νομικές συμβουλές και υποστήριξη σε κάθε είδους προσωπικό και επαγγελματικό ζήτημα, με διάθεση συνεργασίας και θετική σκέψη για την επίλυσή του.

Σε μια σεμνή και όμορφη τελετή, με τον καθιερωμένο αγιασμό και πολλούς φίλους και συγγενείς να παραβρίσκονται πλάι της δίνοντας της τις απαραίτητες ευχές και προτροπές για μια άξια επαγγελματική καριέρα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου δικηγορικού γραφείου στην Μυτιλήνη.

Η ίδια μετά τα εγκαίνια τόνισε πως «θα ήθελα να ακολουθήσω επάξια το παράδειγμα του (Δικηγορικού) συλλόγου μας. Θα δείξω πάνω από όλα χαρακτήρα ανθρωπιστικό, θα είμαι κοντά στους ανθρώπους... Καταλαβαίνω αυτή την κρίση που περνάει αυτή τη στιγμή ο κόσμος, είμαι πολύ προσιτή, ακούω τα προβλήματά τους και θεωρώ ότι θα έχω ανταπόκριση στον κόσμο και θα πάνε όλα καλά».

Το LesvosPost.com εύχεται ολόψυχα στην Μαριτίνα  καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα, στο χώρο της μάχιμης δικηγορίας.

Μαριτίνα Π. Πρωτούλη
Δικηγόρος
Οδός: Κουντουριώτη 47Α Μυτιλήνη (1ος όροφος)
Τηλ.: 22510-41980 – 6981167695

Δείτε στο άλμπουμ περισσότερες φωτογραφίες από τα εγκαίνια του νέου δικηγορικού γραφείου: