Καταδικάζουν Αιολικός και Διαγόρας

Θέση για το  χτεσινό περιστατικό με την ρίψη φειγ βολάν εναντίον του Προέδρου της ΕΠΣΛ Σταύρου Ψαρρόπουλου πήραν σήμερα Αιολικός και Διαγόρας καταδικάζοντας την ενέργεια  αυτή, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό.

Ρεπορτάζ LesvosPost | Στρατής Τσιντώτας

Η διοίκηση του Αιολικού με ανακοίνωση της, καταδικάζει
το γεγονός χαρακτηρίζοντας το απαράδεκτο: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Π.Σ. Αιολικού Μυτιλήνης καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη ενέργεια αγνώστων να πετάξουν φείγ βολάν στα γραφεία της ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ και δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με το περιστατικό». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Διαγόρας που δια μέσου του έμπειρου παράγοντας του Χρυσόστομου Χατζηκυριαζή ξεκαθαρίζει πως τέτοιου είδους ενέργειες δεν βρίσκουν σύμφωνη σύσσωμη την οικογένεια του Διαγόρα: « Με λύπη πληροφορηθήκαμε το περιστατικό με την ρίψη φειγ βολάν με συνθήματα εναντίον της ΕΠΣΛ και του Σταύρου Ψαρρόπουλου. Μάλιστα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στον Διαγόρα για το γεγονός πως ενεπλάκη το όνομα του στην υπόθεση αυτή, χωρίς φυσικά να γνωρίζει κανείς το πώς. Ως διοίκηση καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια αυτή, δηλώνουμε ότι δεν έχουμε ουδεμία σχέση και στηρίζουμε τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ». Θυμίζουμε πως χτες το πρωί  άγνωστοι πέταξαν φειγ βολάν έξω από τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, στην Ε. Βοστάνη 15, με τα οποία την  κατηγορούσαν ότι ξεπουλά τους δυο εκπροσώπους μας Αιολικό και Διαγόρα. 

Μάλιστα οι άγνωστοι έφτασαν μέχρι την πόρτα των γραφείων της ΕΠΣΛ και έριξαν τα φειγ βολάν κάτω από την πόρτα.  Η φημολογία των τελευταίων ημερών ότι οι δυο ομάδες μας θα τοποθετούνταν σε όμιλο μαζί με τις ομάδες του Πειραιά, με τον Εθνικό να είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, ήταν όπως φαίνεται η αιτία που προκάλεσε  την «διαμαρτυρία» αυτή, η οποία ωστόσο όπως αποδείχτηκε λίγο αργότερα ήταν εντελώς άστοχη καθώς ο όμιλος Αιολικού και Διαγόρα δεν συμπεριελάμβανε  τις ομάδες του Πειραιά. Τα φέιγ βολάν έγραφαν: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου ΞΕΠΟΥΛΑ τον Αιολικό και τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής για χάρη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ και του ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ»