Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Λέσβου Κατσαβέλλης Π. «Προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου να εμπλέξει τη Δημοτική Αρχή στην αντιπαράθεση με την ΝΟΔΕ Λέσβου»

Σε απάντηση της ανακοίνωσης του Σύριζα Λέσβου σας δηλώνω ότι ως Αντιδήμαρχος και αιρετός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν ασχολούμαι και δεν σχολιάζω ανακοινώσεις των κομματικών οργάνων της Λέσβου.


Δεν αντιλαμβάνομαι επίσης την προσπάθεια του Σύριζα Λέσβου να εμπλέξει τη Δημοτική Αρχή στην αντιπαράθεση των Νομαρχιακών Επίτροπων των κομμάτων στη Λέσβο.

Υποχρέωση και ευθύνη μας που την αναλάβαμε από την πρώτη στιγμή είναι να ετοιμάσουμε τα σχολεία της Λέσβου για να λειτουργήσουν στις 11 Σεπτεμβρίου, με όσα μέσα διαθέτει ο δήμος, και σ’αυτή τη κατεύθυνση θα συνεχίσουμε όπως έχει ανακοινώσει ο Δήμαρχος Λέσβου και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι.  

Ως μέλος της ΔΑΚΕ/ΠΕ υπηρέτησα και υπηρετώ με σημαία τις θέσεις του κλάδου για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών για δημόσια δωρεάν παιδεία στην υπηρεσία των μαθητών των παιδιών μας της κοινωνίας, χωρίς κυβερνητικά η αντικυβερνητικά σύνδρομα και προκαταλήψεις.

Η στάση αυτή αξιολογήθηκε από τους συναδέλφους που με την ψήφο τους σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες των τελευταίων ετών ανέδειξαν  την  παράταξη της ΔΑΚΕ /ΠΕ ως πρώτη δύναμη.

 Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Λέσβου

Κατσαβέλλης Παναγιώτης


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: