Πέταξαν φέιγ βολάν εναντίον του Σταύρου Ψαρρόπουλου στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το πρωί πριν το καταρτισμό των ομίλων της Γ΄ Εθνικής στα γραφεία της ΕΠΣΛ πέταξαν φέιγ βολάν


Ρεπορτάζ LesvosPost | Στρατής Τσιντώτας

Σήμερα το πρωί πριν το καταρτισμό των ομίλων της Γ΄ Εθνικής στα γραφεία της ΕΠΣΛ πέταξαν φειγ βολάν εναντίον του Σταύρου Ψαρόπουλου, πρόεδρου της ΕΠΣ Λέσβου και της υπέρ επιτροπής της ΕΠΟ.

 Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί επίσημα ο καταρτισμός των ομίλων της Γ Εθνικής, σήμερα νωρίς το πρωί δηλαδή, άγνωστοι πέταξαν φεέγ βολάν έξω από τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, στην Ε. Βοστάνη 15, με τα οποία την κατηγορούσαν ότι ξεπουλά τους δυο εκπροσώπους μας Αιολικό και Διαγόρα.

To Φειγ Βολαν
Μάλιστα οι άγνωστοι έφτασαν μέχρι την πόρτα των γραφείων της ΕΠΣΛ και έριξαν τα φειγ βολάν κάτω από την πόρτα.

Η φημολογία των τελευταίων ημερών ότι οι δυο ομάδες μας θα τοποθετούνταν σε όμιλο μαζί με τις ομάδες του Πειραιά, με τον Εθνικό να είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, ήταν όπως φαίνεται η αιτία που προκάλεσε την «διαμαρτυρία» αυτή, η οποία ωστόσο όπως αποδείχτηκε λίγο αργότερα ήταν εντελώς άστοχη καθώς ο όμιλος Αιολικού και Διαγόρα δεν συμπεριελάμβανε τις ομάδες του Πειραιά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Σταύρου Ψαρρόπουλου, ο οποίος θυμίζουμε πως είναι και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, δηλαδή και της Γ Εθνικής και είχε την ευθύνη του καταρτισμού των ομίλων, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει αύριο μετά την επιστροφή του από την Αθήνα.

Τα φέιγ βολάν έγραφαν: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου ΞΕΠΟΥΛΑ τον Αιολικό και τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής για χάρη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ και του ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ»