Μίνι ανασχηματισμός στον Δήμο Λέσβου- Παραιτήθηκε ο Π. Κατσαβελλης-Νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού ο Μ. Ταμβακέλλης

Παραίτηση Κατσαβέλλη που παραμένει Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Νεος  Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας ο Μ. Ταμβακέλλης


Ρεπορτάζ | Σ. Τσιντωτας

Νέος αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας ορίστηκε πριν από λίγη ώρα ο Μιχάλης Ταμβακέλλης, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Κατσαβέλλη από αντιδήμαρχος Παιδείας.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις του κ. Κατσαβέλλη λόγω των κτιριακών προβλημάτων που προέκυψαν από τους σεισμούς, τον ανάγκασαν να παραιτηθεί από την Αντιδημαρχία Παιδείας, διατηρώντας ωστόσο την Προεδρία στις Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Έτσι ο Σπύρος Γαληνός προχώρησε στην αντικατάσταση του, ορίζοντας νέο αντιδήμαρχο τον Μιχάλη Ταμβακέλλη, προσθέτοντας στην αντιδημαρχία και τον τομέα του Αθλητισμού, στον οποίον ο ίδιος ήταν μέχρι τώρα εντεταλμένος σύμβουλος.

Με την κίνηση αυτή ουσιαστικά ο Δήμαρχος δείχνει να αντιλαμβάνεται τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον τομέα του αθλητισμού, τόσο με τις υποδομές, όσο και με τις ελλείψεις προσωπικού, δίνοντας αυξημένες και ξεκάθαρες πλέον αρμοδιότητες στον κ. Ταμβακέλλη.


Ο νέος αντιδήμαρχος μιλώντας αποκλειστικά στο lesvospost.com για τα νέα του καθήκοντα τόνισε: «Πράγματι ο δήμαρχος μου εμπιστεύτηκε την αντιδημαρχία αθλητισμού και παιδείας και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Τα προβλήματα όπως γνωρίζετε είναι πολλά και στον αθλητισμό και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να τα διορθώσουμε και να βοηθήσουμε όσους ασχολούνται με το χώρο, είτε σωματεία, είτε αθλητές είτε ακόμη και τους απλούς πολίτες που χρειάζονται ασφαλείς και κατάλληλους χώρους για να αθλούνται».