Διευκρινήσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιππείου για την μεταφορά του κόσμου με πούλμαν στην 5η γιορτή Συκου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιππείου για την μετακίνηση των πολιτών στην 5η γιορτή Συκου:


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιππείου ενημερώνει τους επισκέπτες της 5ης Γιορτής σύκου, ότι η εταιρεία Paris Tours δεν διέθεσε τελικά λεωφορείο από την Μυτιλήνη στο Ίππειος,παρά την αρχική συμφωνία. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιππείου δεν έχει καμία ευθύνη για την όποια ταλαιπωρία του κοινού,διότι δεν ενημερώθηκε ποτέ για την ματαίωση του δρομολογίου από την εταιρεία, μέχρι σήμερα που δημοσιεύτηκε στον τύπο.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Σχόλιο LesvosPost:

Η ανακοίνωση βγήκε μετά από δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που άφηνε να εννοηθεί ότι ο πολιτιστικός σύλλογος Ιππειου δεν σεβάστηκε τους πολίτες που περίμεναν να μεταφερθούν με το λεωφορείο του Paris Tours από την Πλατεία Σαπφους στο Ιππειος.

Τα LesvosPost.com επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου κ Παρη Μολυβιατη όπου μας εξήγησε το γεγονός της μη μεταφοράς του κόσμου προς το Ιππειος..

Όπως μας είπε το λεωφορείο είχε σοβαρή βλάβη στον κλιματισμό, και δεν επέτρεπε την μετακίνηση του προς το Ιππειος. Η βλάβη προέκυψε το απόγευμα της Κυριακής και ενώ οι πολίτες περίμεναν στην στάση της Πλατείας Σαπφους. 

Πάντως όπως μας είπε, ο οδηγός του πούλμαν αλλά και κοπέλα του τουριστικού γραφείου βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο και ενημέρωναν τον κόσμο για την μη μετάβαση του λεωφορείου προς το Ιππειος, προτρέποντας τους να μεταβούν είτε στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης είτε έξω από το My Market ώστε να μεταβούν στην 5η γιορτή με αλλά πούλμαν άλλης εταιρείας.

Ο κος Μολυβιατης μας δήλωσε πως δεν φέρει  ευθύνη σε καμία περίπτωση ο πολιτιστικός σύλλογος για την μη διάθεση του λεωφορείου.