♪♪♫...Η sexy διεθνής Ελληνίδα dj και παραγωγός Xenia Ghali έρχεται το Σάββατο 12 Αυγούστου στα decks του OXY @Μολυβος_Πέτρα_Λέσβου

….και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο OXY CLUB με ακόμα ένα μεγάλο event!


Tο Σάββατο 12 Αυγούστου, το OXY CLUB μας προσκαλεί σε ένα δυναμικό party με guest την διεθνή Ελληνίδα dj και παραγωγό Xenia Ghali!

H όμορφη και νεαρή στην ηλικία Χenia αποτελεί ένα ανερχόμενο ταλέντο όχι μόνο για την ελληνική dance σκηνή αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη! Έχει παίξει στα μεγαλύτερα clubs του εξωτερικού ενώ στην Ελλάδα την μάθαμε καλύτερα από την συνεργασία της με την Τάμτα στο τραγούδι«Γεννήθηκα για σένα».

Η Xenia Ghali είναι μία ταλαντούχα μουσική  παραγωγός και DJ, που ξεχωρίζει για τη μουσική της γνώση, τη σύνθεσή των δικών της κομματιών, καθώς και για τις εμφανίσεις της που συνδυάζουν dj set  με live performance. Έχει παίξει μουσική στα πιο διάσημα club του κόσμου καθώς και στα μεγαλύτερα μουσικά events της Ελλάδας, ενώ η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν στην περιοδεία του Σάκη Ρουβά «The Ace of Hearts Tour». Η Xenia Ghali έχει ήδη στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες ενώ έχουν κυκλοφορήσει 9 δικά της tracks ως singles στην Αμερικάνικη και την Ελληνική αγορά. Το πιο πρόσφατο single της, με την ερμηνεία της Τάμτα έχει τίτλο «Γεννήθηκα για σένα». Το τραγούδι που κυκλοφορεί και σε αγγλική version με τίτλο «Always Broken» έχει ενθουσιάσει το κοινό με τον upbeat ρυθμό και την εντυπωσιακή dance μελωδία.

support by Antony PL

Μαζί με την Xenia Ghali οι Resident DJs του OXY Club ANTONY PLJohn Veis 


Χορηγός επικοινωνίας
 LesvosPost.com


Warm up :


ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΩΡΑ: 23:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com



More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2017»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos



Το LesvosPost.com είναι και φέτος ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός του OXY CLUB…