Στην υπέρ- επιτροπή της ΕΠΟ ο Σταύρος Ψαρρόπουλος- Τι σημαίνει αυτό για το Λεσβιακό ποδόσφαιρο;

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΙΣ ΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Γραφεί για το LesvosPost ο Στρατης Τσιντωτας

Σημαντικότατο ρόλο στην ΕΠΟ θα έχει και επίσημα πλέον ο Σταύρος Ψαρρόπουλος, καθώς πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες του ΔΣ της Ομοσπονδίας στο οποίο και κατανεμήθηκαν οι αρμοδιότητες στα μέλη. 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ αναλαμβάνει την Προεδρία της Υπέρ Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία εκτός από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής που μας αφορά, θα έχει υπό την σκέπη της το Κύπελλο Ελλάδος, τις Μεικτές ομάδες των Ενώσεων, τα γυναικεία πρωταθλήματα, το Beach Soccer και άλλες διοργανώσεις. 

Ο Βαγγέλης Γραμμένος έχοντας συνεργαστεί με τον Σταύρο Ψαρρόπουλο για αρκετά χρόνια και γνωρίζοντας τις ικανότητες του, του αναθέτει την ηγεσία της Επιτροπής αυτής, για την οποία υπήρχαν αρκετοί μνηστήρες και η οποία έχει αυξημένες και μεγάλες αρμοδιότητες, καθώς μέσα από αυτήν θα περνάνε οι περισσότερες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας. 

Όσο για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ Εθνικής που μας απασχολεί, θα γίνει την επόμενη Παρασκευή καθώς υπάρχουν εκρεμμότητες στο διαιτητικό δικαστήριο με το μπαράζ της Δόξας με τον Καραισκάκη αλλά και με την νέα ομάδα του Βόλου που έχει συσταθεί τελευταία. Η έναρξη δε του πρωταθλήματος θα πάει για τις 24 Σεπτεμβρίου ή το αργότερο για την 1η Οκτωβρίου.