Τα σκαλιά της εκκλησιάς ανέβηκε ο γνωστός στην Λέσβο Μιχάλης Δήσσος- Σε ένα λαμπερό γάμο στον Ταξιάρχη Μανταμαδου παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ρανια (PICS)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε ατμόσφαιρα συγκίνησης τελέστηκαν οι γάμοι του Μιχάλη Δήσσου και της αγαπημένης του Ράνιας στις 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου.


Ο Μιχάλης Δήσσος, γνωστός σε όλους για τη δραστηριότητά του στα καλλιτεχνικά δρώμενα εντός και εκτός Λέσβου, καθώς και με τις πολυπίκοιλες ιδιότητές του ως εργάτης της τέχνης και της εκπαίδευσης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ράνια Παρούση, επίσης εκπαιδευτικό και καταγόμενη από την όμορφη Θεσσαλονίκη.

Η εικόνα που επέλεξε το ζευγάρι να επικρατήσει σε όλο φάσμα της τελετής, είχε τον ορισμό της "απλοϊκής πολυτέλειας", με όμορφο και κομψό στολισμό και με την παρουσία του ίδιου του ζευγαριού εμφανώς λαμπερή κι εκλεπτυσμένη, κάτι που αντιπροσωπεύει και τους δύο.

Το μυστήριο τίμησαν με την παρουσία τους οι δύο Μητροπολίτες του νησιού μας, κ.κ. Ιάκωβος και κ.κ. Χρυσόστομος, πολλοί ιερείς, ο αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου, κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, ο αντιδήμαρχος Λέσβου κ. Γεώργιος Ψάνης, οι προϊστάμενοι Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Κατερίνα Στρατάκη και κ. Μιχαήλ Καπιωτάς και πλήθος εκλεκτών φίλων και συναδέλφων από τον εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό χώρο.


Ευχόμαστε ολόψυχα στους νεόνυμφους να έχουν "βίον ανθόσπαρτον" και νά 'ναι πάντοτε υγιείς και χαρούμενοι.