Πρώτη προπόνηση.. με όνειρα για κάτι καλό- Επέστρεψε σπίτι του ο Αιολικός Μυτιλήνης

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χτες το απόγευμα στο Στάδιο Μυτιλήνης ο Αιολικός, ξεκινώντας έτσι μια  σεζόν που όλοι ελπίζουν πως θα είναι διαφορετική από την περσινή.


Χωρίς πολλά λόγια και με συγκρατημένη αισιοδοξία 15 παίκτες και το τεχνικό επιτελείο έδωσαν το παρών και έπιασαν δουλειά, με τα μέλη της διοίκησης να παρακολουθούν από την κερκίδα μαζί με αρκετούς φιλάθλους.

Εκτός από τους παλιούς Λαλά, Καπταγιάννη, Χρήστου, Τάχια, Παληγεώργο, Κρητικό, Γιώτα, Ζαχαρή,  που βρέθηκαν στο χορτάρι, επέστρεψαν στην ομάδα οι Καδής καιΘωμάς Παπαδόπουλος, ενώ οι νέες προσθήκες είναι αυτές των νεαρώνΠαλαμουτσή και Αλεξίου από την Κ19 της Καλλονής, αλλά και ο Άλμπερτ, ένας 21χρονος από την Cosmos FC, την ομάδα που έχουν συστήσει οι πρόσφυγες. Ο νεαρός Κονγκολέζος αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και έχει κανονικά όλα τα έγγραφα για να εκδοθεί δελτίο και να αγωνιστεί στην ομάδα της Μυτιλήνης. Το παρών επίσης έδωσαν οι νεοαποκτηθέντες Διακορώνας και Πτηνόπουλος, ενώ οι Κεσίδηςκαι Παπουτσίδης αναμένεται να έρθουν αύριο στο νησί και να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Εκτός από τους παραπάνω αναμένεται να γίνουν και άλλες προσθήκες με παίκτες εκτός νησιού, ενώ θα αποκτηθούν και 2-3 νεαροί από τοπικές ομάδες.

Ξεκίνησαν και οι Ακαδημίες

Μαζί με την μεγάλη ομάδα αλλά πολύ πιο οργανωμένα από άλλες χρονιές και με ορεξάτους ανθρώπους ξεκίνησε και η λειτουργία της ακαδημίας του Αιολικού. ΟΚώστας Χατζέλλης έχει αναλάβει το τεχνικό κομμάτι σε συνεργασία με τον Γιάννη Πολλαετίδη που θα παρακολουθεί την εξέλιξη των παιδιών, ενώ κάποια από αυτά θα μπορούν ανάλογα με την δυνατότητά τους να συμμετάσχουν και σε προπονήσεις με την μεγάλη ομάδα.

Υπεύθυνος και ψυχή των ακαδημιών είναι ο Τάκης Τυροπώλης, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει «καημό» να αναστήσει επιτέλους τα τμήματα υποδομής του Αιολικού, κάτι που φέτος όπως φαίνεται γίνεται πράξη κάτω από σωστές και υγιείς βάσεις: «Στις 28/8 ξεκίνησε η λειτουργία των ακαδημιών του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιολικού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή ή να ζητούν πληροφορίες στα παρακάτω σημεία της πόλης:

-Στο πρατήριο βενζίνης ΕΚΟ Παναγιώτη Τυροπώλη, Ελ. Βενιζέλου 13-19 (πρωινές ώρες)
-Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ Καλλιόπης Χατζέλλη, Ελ. Βενιζέλου 13-17 και
– Στο κατάστημα Delicious Αλμπάνη-Γιακαλή, Ελ. Βενιζέλου 20 (απογευματινές ώρες)
και τηλεφωνικά στο 6945 792668 (Χατζέλλης Κωνσταντίνος)».


Πηγή Τα Νέα της Λέσβου/ Σ. Τσιντωντας