Με επιτυχία και σημαντική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Σεμινάριο Πρώτες Βοήθειες στη Θάλασσα» στην Μυτιλήνη

Με απόλυτη επιτυχία και σημαντική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Πρώτες Βοήθειες στη Θάλασσα» του Λεσβιακού Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης


Με απόλυτη επιτυχία και σημαντική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Πρώτες Βοήθειες στη Θάλασσα» του Λεσβιακού Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης (Λ.Ο.Ι.Α.Θ.), υπό την αιγίδα της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, το Σάββατο, 29/7/2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Έμπειροι ειδικοί ιατροί προσέφεραν πολύτιμες γνώσεις και δίδαξαν τεχνικές για την αντιμετώπιση συμβάντων που απειλούν την υγεία και την ζωή όσων ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με θαλάσσια σπορ και άλλες δραστηριότητες.

Εξαιρετική ήταν η παρουσίαση της Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τον γιατρό αναισθησιολόγο Δρ. Γεωργίου Ανδρέα, όπως και η εισήγηση του γιατρού και Προέδρου του ΛΟΙΑΘ, Δρ. Ιωάννη Ζερδελή.


Το ΔΣ του ΛΟΙΑΘ ευχαριστεί θερμά τόσο τους ομιλητές, όσο και τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερα την ΕΟΔ Λέσβου, τον Ερυθρό Σταυρό, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Ράδιο Αίολος, το ΓΑΣ Λέσβου, τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και το ΕΚΠΑ για τη συμμετοχή τους αλλά και τους απεσταλμένους του Λιμενικού Σώματος για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν στην πρακτική εξάσκηση της Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.