Αλλαγές στα δρομολόγια πλοίων το Σαββατοκύριακο από και προς Μυτιλήνη- Σε εξέλιξη η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του Αυγούστου

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του Αυγούστου, καθώς από το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ πολλοί ήταν και οι αδειούχοι του καλοκαιριού που αναχώρησαν το Σαββατοκύριακο.


Έτσι, η Αθήνα αδειάζει σιγά σιγά...

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, μόνο το Σάββατο στο Λιμάνι του Πειραιά έγιναν 25 αναχωρήσεις πλοίων και μετακινήθηκαν 30.558 επιβάτες. Την Κυριακή ήταν προγραμματισμένες μέχρι τις 12 το βράδυ 23 αποχωρήσεις πλοίων από τον Πειραιά.

Στην Ραφήνα, το Σάββατο έγιναν 16 αναχωρήσεις πλοίων που μετέφεραν 11.769 επιβάτες, ενώ στον ίδιο αριθμό κυμάνθηκαν και χθες, Κυριακή, οι αναχωρήσεις πλοίων. Τέλος, από το Λαύριο, έγιναν έξι αναχωρήσεις πλοίων με 2.752 επιβάτες και άλλοι τόσοι αναμένονται να αποχωρήσουν μέχρι αργά το βράδυ.

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες εκτιμούν ότι η πληρότητα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αγγίξει το 100%, γι' αυτό καλό είναι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από νωρίς, από τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία.


Αναλυτικά οι αλλαγές στα δρομολόγια πλοίων που φεύγουν από το λιμάνι του Πειραιά