Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης με την διοίκηση της ΔΕΥΑΛ για έργο μεγάλης σημασίας στις οδούς Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Tην Τρίτη 22 Αυγούστου, αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ Παναγιώτη Παπαρίσβα και τον Αντιπρόεδρο κ Κίμων Καζάζη πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ Γιαννάκη Αντώνη καθώς επίσης και στελεχών της ΔΕΥΑΛ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν μια πρώτη ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου για το επικείμενο έργο μεγάλης σημασίας στις οδούς Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη.

Το έργο είναι ιδιαίτερης σημασίας για την ασφάλεια της περιοχής και παρά τα όποια προβλήματα δημιουργήσει μέχρι να ολοκληρωθεί, είναι απαραίτητο να γίνει. Όσον αφορά στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλά και στη λειτουργία των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του έργου συμφωνήθηκε να συζητηθούν σε επόμενη συνάντηση με την παρουσία συγκοινωνιολόγων που έχουν αναλάβει να ρυθμίσουν αυτά τα θέματα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης θα είναι παρόν όπου κρίνει απαραίτητο για την προστασία των συμφερόντων των μελών του.

Μυτιλήνη 23 Αυγούστου 2017