Betmasters.gr: Tα 'φώτα' στο ντέρμπι του Λονδίνου

Το ντέρμπι Τότεναμ - Τσέλσι κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της Κυριακής

Μπορεί να συνεχίζονται και την Κυριακή οι πρεμιέρες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που ξεκίνησαν αυτό το τριήμερο, όμως το ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα είναι το ντέρμπι του Λονδίνου, Τότεναμ εναντίον Τσέλσι. Από εκεί και πέρα ακολουθεί σε σπουδαιότητα η αναμέτρηση Ίντερ - Φιορεντίνα από την πρεμιέρα της Serie A, ενώ στη Σούπερ Λίγκα ρίχνονται στο... χορό οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος.

Δες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Ξεκινάμε από την Premier League, όπου την Κυριακή συνεχίζεται η δεύτερη αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις. Όπως προείπαμε, το ματς που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το Τότεναμ - Τσέλσι, το οποίο θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ, αφού στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" γίνονται εργασίες ανοικοδόμησης. Οι "Σπερς" στην πρεμιέρα επικράτησαν με 0-2 μέσα στην έδρα της Νιούκαστλ και θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατήφια που επικρατεί στους πρωταθλητές, ύστερα από την εντός έδρας ήττα με 2-3 από τη Μπέρνλι να πάρουν τη νίκη και να αποκτήσουν από νωρίς διαφορά 6 βαθμών από τους "μπλε". Στην άλλη αναμέτρηση, έχουμε το ντέρμπι των νεοφώτιστων Χάντερσφιλντ - Νιούκαστλ, με τους γηπεδούχους να είναι άνετοι μετά το μεγάλο διπλό με 0-3 μέσα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, ενώ οι φιλοξενούμενοι "καίγονται" περισσότερο για το θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα από την Τότεναμ.

Περνάμε στα δικά μας και την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Στη μάχη ρίχνονται με τη σειρά ο Πανιώνιος, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Θεωρητικά το δυσκολότερο έργο από τους φετινούς "Ευρωπαίους" το έχουν οι "πράσινοι", οι οποίοι μετά την ήττα από τη Μπιλμπάο φιλοξενούνται από τον Πλατανιά στα Χανιά. Ο "δικέφαλος του Βορρά" με τη σειρά του πάει στην έδρα του Λεβαδειακού, ενώ η "Ένωση" υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον φιλόδοξο Παναιτωλικό. Τέλος, οι Νεοσμυρνιώτες πάνε στο "νησί των Φαιάκων" για να αντιμετωπίσουν την τοπική Κέρκυρα και να μπουν με το δεξί στον φετινό μαραθώνιο.
Στη γερμανική Bundesliga, η πρεμιέρα ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Φράιμπουργκ - Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ - Κολωνία. Στη Γαλλία, η Ligue 1 έχει ήδη φτάσει στην τρίτη αγωνιστική, η οποία ολοκληρώνεται με τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, η Λιλ υποδέχεται την Καέν, η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Ανζέ και τέλος η Παρί Σ.Ζ. παίζει με την Τουλούζ, με σκοπό να κάνει το 3/3 και να πιάσει τη Μονακό στην κορυφή. Στην Ισπανία, η πρεμιέρα της Primera Division περιλαμβάνει άλλα τρία ματς, με το δίπολο Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να ξεκινούν το νέο πρωτάθλημα. Η "βασίλισσα" δοκιμάζεται στην έδρα της Λα Κορούνια, οι "μπλαουγκράνα" υποδέχονται τη Μπέτις, ενώ το παιχνίδι Μπιλμπάο - Χετάφε ολοκληρώνει το πρόγραμμα.

Κλείνουμε με τη Serie A. Eκεί βρίσκουμε μια "κανονική" Κυριακή για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, η οποία περιέχει οκτώ ματς. Σίγουρα ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Μιλάνο μεταξύ της Ίντερ και της Φιορεντίνα, με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια Αταλάντα - Ρόμα, Κροτόνε - Μίλαν και Λάτσιο - ΣΠΑΛ.