Στην Λέσβο για διακοπές ο γνωστός παρουσιαστής του ANT1 Γιώργος Παπαδάκης-Σε ποια περιοχή απολαμβάνει τις διακοπές του (PICS)

Στην Λέσβο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες για διακοπές ο γνωστός αγαπημένος παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1 Γιώργος Παπαδάκης.


Ο «κρυφός ρεπόρτερ» του LesvosPost που βρίσκεται παντού σας αποκαλύπτει που κάνει διακοπές ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής κάνει διακοπές λοιπόν στην όμορφη και ήσυχη περιοχή της Τσιχραντας Φιλιας Λέσβου.

Μάλιστα χτες δείπνησε μαζί με φίλους του στην ταβέρνα "Χανι" στην Φιλια Λέσβου ενώ προ ημερών επισκέφτηκε και το γνωστο τυροκομείο της Φιλιας «Φάρμα Φιλιας Βαρδαξη».

Ο κος Παπαδακης βρίσκεται στην Λέσβο μαζί με την γυναίκα του προσκεκλημένος του γνωστού επίσης παρουσιαστή εκπομπής στο κανάλι ΑΡΤ Μανουσου Ντουκάκη ο οποίος διατηρεί εξοχικό στην όμορφη και ήσυχη περιοχή της Τσιχραντας.

Ο γνωστος και αγαπημένος παρουσιαστής απολαμβάνει την όμορφη παραλία της Τσιχραντας ενώ συχνά επισκέπτεται τα παραδοσιακά ταβερνάκια της περιοχής οπου και γεύεται όλα τα καλά της Λεσβιακής γης πίνοντας ούζο με τους κατοίκους της περιοχής.

Την Κυριακή (06/08) το βράδυ επισκέφτηκε μαζί με τον Μανουσο Ντουκακη και το γνωστό café της Φιλιας Supreme..

Ο κος Παπαδακης στις ημέρες που είναι εδώ έχει γυρίσει σχεδόν όλο το νησί της Λέσβου..


Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γυναικά του γνωστού παρουσιαστή έχει καταγωγή από την Λέσβο όπως ο ίδιος έχει δηλώσει παλαιοτέρα στην εκπομπή του.

Με την ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Χανι» Μ. Μαρμαρου
Με τον ιδιοκτήτη του Supreme Τελωνιατη Ιγνατη 


Σε ταβέρνα στην Τσιχραντα