Αύριο η Τελετή λήξης 4ου Σεμιναρίου Διεύθυνσης και Χορωδιακού Τραγουδιού στην Μυτιλήνη

Ολοκληρώνονται αύριο Σάββατο οι εργασίες του 4ου Σεμιναρίου Διεύθυνσης και Χορωδιακού Τραγουδιού


Ολοκληρώνονται αύριο Σάββατο οι εργασίες του 4ου Σεμιναρίου Διεύθυνσης και Χορωδιακού Τραγουδιού που διεξάγεται από την Τρίτη στην Αίθουσα Τελετών του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης υπό την αιγίδα της Χορωδίας Animato.

 Το σεμινάριο, στο οποίο δίδαξε για τέταρτη συνεχομένη χρονιά η καθηγήτρια του St. Olaf College (ΗΠΑ) Dr. Therees Hibbard, παρακολούθησαν φέτος 35 άτομα, χορωδοί και μαέστροι από Μυτιλήνη, Αθήνα, Πάτρα και Κύπρο.


Το σεμινάριο θα κλείσει με μία ανοιχτή για το κοινό συναυλία στην Αίθουσα Τελετών του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης το Σάββατο στις 20:00. Στη συναυλία αυτή θα ακουστούν χορωδιακά έργα συνθετών όπως Rachmaninoff, Bruckner, Aguiar, Casterluovo-Tedesco, Κωνσταντινίδης, αλλά και τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο. Τη χορωδία, που αποτελείται από μέλη της Χορωδίας Animato και τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, θα διευθύνουν οι επιμορφούμενοι μαέστροι: Βαμβουκλή Μαρίζα, Βερβέρης Αντώνης, Βικάτου Μελπομένη, Μυρογογιάννης-Κούκος Νίκος, Παπαδόπουλος Βασίλης, Σιαμέτης Βλαδίμηρος και Τίκωφ Μυρτώ, υπό τη συνοδεία του Γιώργου Μακροθανάση και της Νίκης Κεραμέκη στην κιθάρα και το πιάνο αντίστοιχα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.