Μεγάλες επιτυχίες του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στον 3o CCR Χίου

Ο Πο.Συ.Λε. στο βάθρο του CCR Chios


Πέντε Λέσβιοι αθλητές ποδηλάτες, οι τέσσερις του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, πήραν μέρος στο 3ο αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης στην Χίο, που διεξήχθη την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 προς τιμήν του Χιώτη ποδηλάτη Άρη Σταυριανού. Η διοργάνωση κύλησε ομαλά, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και εκτός από το αγωνιστικό ενδιαφέρον ο σκοπός της διεξαγωγής της ήταν αυτός που έκανε το κλίμα ευχάριστο.

Με συμμετοχή στις 3 κατηγορίες του αγώνα, οι Λέσβιοι ποδηλάτες, κατάφεραν να φέρουν πολύ καλές θέσεις. Ξεχώρισαν ο Μπουντάκης Μπάμπης (με χρόνο 15:04) στους βετεράνους στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας επάξια την πρώτη θέση, ενώ ο Γιώργος Αντωνιάδης στην ίδια κατηγορία με χρόνο 17:06 κατέλαβε την 5η θέση. Στην κατηγορία νέων ο Μπιτάδος Παναγιώτης (με χρόνο 15:37) τερμάτισε στην τρίτη θέση, με τον Τελωνιάτη Νίκο (16:17'') να ακολουθεί 2 θέσεις πίσω του. Τέλος ο Γιαννούλης Παναγιώτης (με χρόνο στο 16:14) στην κατηγορία ανδρών πέτυχε με την έκτη θέση της κατάταξης.


Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ευχαριστεί τους γείτονες Χιώτες για την φιλοξενία και τους αθλητές του για τις διακρίσεις.