2 τόνους τρόφιμα από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο κοινωνικό Παντοπωλείο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πλωμαρίου

Προσφορά αγάπης του φιλανθρωπικού οργανισμού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ προς το κοινωνικό Παντοπωλεiο  ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πλωμαρίου


Ο Ιερός ναός Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου επιθυμεί να εκφράσει ολόθερμες ευχαριστίες προς  τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Αρχιεπισκοπής Αθηνών  ΑΠΟΣΤΟΛΗ για την  ευγενική  και φιλάνθρωπο εκ μέρους της προσφοράς  δύο τόνων τροφίμων μακράς διαρκείας  προς το κοινωνικό παντοπωλείο του ιερού ναού αγίου Νικολάου Πλωμαρίου, προς κάλυψη πιεστικών αναγκών πολλών φτωχών συνανθρώπων μας και των σεισμοπλήκτων της επαρχίας Πλωμαρίου.

Πρωτοβουλίες και προσφορές όπως αυτὴ διατηρούν πάντοτε άσβεστη την κανδήλα της Πίστης και της ελπίδος προς τον Θεό, προσφέροντας ζωντανό και αδιάψευστο παράδειγμα της αληθινής κατά Χριστὸν αγάπης, ιδίως στις παρούσες πολὺ δύσκολες περιστάσεις  για την πολυβασανισμένη μας Πατρίδα.

Ευχόμοθα ο Παντοδύναμος Θεὸς να χαρίζει πλούσια την ευλογία του στον Μακαριότατον Αρχιεπίσκοπον Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β` και στον αξιότιμο Διευθυντή της Αποστολής Κωνσταντίνο Δήμτσα  και να ευδοκήσει ώστε το παράδειγμά τους να βρει πολλοὺς μιμητάς, προς δόξαν Θεού και ενίσχυσιν του αγωνιζομένου και δοκιμαζομένου λαού μας.

Ο Αρχιερατικός επίτροπος Πλωμαρίου

Πρωτοπρεσβύτερος Ευστάθιος Μεταξής